Spelersvrouw.nl

Lisa Trede Müller, vrouw van Thomas Müller

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Hij is één van de grootste sterren van het Duitse nationale elftal, zij is één van de meest geliefde spelersvrouwen van Duitsland. Thomas Müller heeft sinds 2008 een relatie met Lisa Trede, die sinds hun huwelijk door het leven gaat als Lisa Trede Müller.

Het koppel kreeg verkering toen ze beiden 18 jaar oud waren. Ze leerden elkaar via gemeenschappelijke vrienden kennen en nadien via sociale media contact gehad. Bij hun eerste afspraak sloeg de vonk over. Op kerstavond, twee jaar nadat ze verliefd waren geworden, wist Thomas Muller het zeker: Lisa was zijn droomvrouw. Hij vroeg haar ten overstaan van hun familie ten huwelijk. Ze waren destijds pas twintig jaar oud. Een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Lisa Trede en Thomas Muller delen een liefde voor paarden. Lisa is professioneel paardrijdster en daarnaast model. Op verzoek van de voetballer doet ze alleen nog aan dressuur en springen, maar doet ze niet meer aan het wat gevaarlijkere onderdeel eventing. Het stel heeft twee eigen paarden. Daarnaast houdt Lisa van voetbal”, al kwam dat pas toen ze Thomas leerde kennen. ,,Ik vraag hem vaak naar het voetbal. Hij heeft het geluk dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. Ze is een trouw supporter bij de wedstrijden van Thomas. Bovendien, zo vertelde ze in een interview, beloont ze haar aanvaller met een bord overheerlijke truffelpasta met een goed glas wijn wanneer hij een goede wedstrijd heeft gespeeld.

Lisa Trede Müller vrouw Thomas Muller

Op dagen dat de spits niet zo in zijn hum is, bijvoorbeeld na een nederlaag, laat ze hem alleen om The Simpsons en Two and Half Men te kijken. Hun bekendheid zorgt er wel voor dat ontspannen winkelen er niet bij is, vertelde Müller in een interview. Gelukkig kunnen ze wel ontspannen dineren in restaurant Inn in het Wildpark, waar het relatief rustig is en het eten buitengewoon goed is.

,,Ik vertrouw hem volledig”, vertelde Lisa op de vraag of ze nooit jaloers is. ,,Natuurlijk zijn er veel vrouwen die hem begeren omdat Thomas beroemd is.” Als Thomas van huis is, hebben ze veel contact via de telefoon, sms of chat. Ze roemt zijn humor, maar ook zijn vermogen om serieuze gesprekken te voeren. ,,We zijn zielsverwachten en begrijpen elkaar vaak zonder een woord te hoeven zeggen”, vertelde ze Welt Online.