Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Florian Wirtz?

Wie is de vriendin van Florian Wirtz

Florian Wirtz wordt samen met generatiegenoot Jamal Musiala gezien als de grootste talenten die afkomstig zijn uit Duitsland.

Florian, speelt op dit moment bij Bayer 04 Leverkusen en maakt het hele seizoen al veel indruk. Alle grote topteams willen de aanvallende middenvelder graag kopen.

Omdat Florian Wirtz zich volledig richt op zijn voetbalcarrière, heeft hij  op dit moment nog geen vriendin. De jonge aanvallende middenvelder is pas 19 jaar oud, hij heeft nog genoeg tijd om zijn droomvrouw te ontmoeten.

Florian Wirtz heeft nog geen vriendin
© Instagram

Inhoudsopgave

Florian Wirtz is nog vrijgezel

Florian Wirtz is op dit moment nog vrijgezel. Hij heeft in zijn leven ook nog geen serieuze relatie gehad.

Sinds jongs af aan richt hij zich volledig op zijn grootste hobby: voetballen. Nu de jonge Duitser steeds meer in de spotlights komt, krijgt hij steeds meer vrouwelijke aandacht. Het zal ons dus niet verbazen als hij binnenkort wel een vriendin heeft.

Speler Bayer 04 Leverkusen

Florian Wirtz, speelt op dit moment nog voor Bayer 04 Leverkusen. De kans is groot dat hij volgend seizoen voor een andere club speelt. Clubs als Real Madrid, FC Barcelona en FC Bayern München hebben interesse. Florian, is samen met Moussa Diaby de belangrijkste speler van dit elftal.

Duits International 

De aanvallende middenvelder maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de Duitse nationale ploeg. Op 2 september 2021 maakte hij zijn debuut in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland. In de 82e minuut kwam Florian binnen de lijnen, Joshua Kimmich verliet het veld. Hij heeft overigens een prachtige vriendin.