Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van supertalent Jamal Musiala?

Wie is de vriendin van supertalent Jamal Musiala

Jamal Musiala, is momenteel de belangrijkste speler van Bayern München. De pas 20-jarige Jamal maakte dit seizoen al 15 doelpunten. Op 17-jarige leeftijd debuteerde hij bij Bayern München, hiermee is hij de jongste debutant ooit voor de Duitse ‘Rekordmeister’. 

Jamal Musiala, heeft nog geen vriendin, hij is nog niet gespot met zijn droomvrouw. Wel heeft de middenvelder van Bayern München genoeg vrouwelijke aandacht. Jamal, verdient op 20-jarige leeftijd al 5 miljoen euro per jaar.

 We verwachten dat zijn contract binnenkort wordt opengebroken, dan gaat de aanvallende middenvelder nog veel meer verdienen. 

Inhoudsopgave

Jamal Musiala is vrijgezel

Jamal Musilia heeft nog geen vriendin, hij wordt in het openbaar ook niet gespot met een vrouw om zich heen. De middenvelder is pas 20 jaar oud, met zijn salaris heeft hij de vrouwen voor het uitkiezen.

We schreven al eerder een artikel over de spelersvrouw en achter de voetballer van FC Bayern München. Jamal, ontmoette ondanks AnneKee Molenaar, de vriendin van Matthijs de Ligt.

Sterspeler  FC Bayern München

Sinds Robert Lewandowski de overstap heeft gemaakt naar FC Barcelona, is Jamal de nieuwe sterspeler van FC Bayern München. Hij was dit seizoen goed voor veel doelpunten en veel assists. 

Duits International 

Op 25 maart 2021 maakte Jamal Musilia zijn debuut voor de Duitse nationale ploeg. Hij kwam ook uit in de jeugdteams van Engeland. De aanvallende middenvelder heeft namelijk ook een Engels paspoort.

Tot de onder 21 was hij te zien in het shirt van Engeland. Uiteindelijk, heeft Jamal toch gekozen om te gaan voetballen voor de Duitse nationale ploeg. Nu speelt hij onder meer samen met supertalent Florian Wirtz. 

Foto’s © Instagram