Spelersvrouw.nl

Kira Winona is de vriendin van David Neres

Vriendin Neres

Kira Winona is de vriendin van David Neres. Toen de aanvaller naar Ajax vertrok, leek hij nog vrijgezel. Maar inmiddels lijkt hij het geluk in de liefde gevonden te hebben. Kira Winona, die in het dagelijks leven werkzaam is als fitness trainer en instructeur, lijkt het hart van de rechtsbuiten van Ajax voor zich gewonnen te hebben.

Inhoudsopgave

Kira Winona vriendin David Neres

Kira Winona is de knappe vriendin van David Neres. Toen de aanvaller naar Nederland kwam om bij Ajax aan de slag te gaan, wees niets erop dat hij een vriendin had. Op zijn Instagram-profiel zagen we zo nu en dan wel foto’s voorbij komen van vrouwen, maar dat bleek vaak te gaan om foto’s met zijn zus of zijn moeder. De laatste tijd verschijnt een andere dame echter steeds vaker op zijn foto’s: Kira Winona.

Ook op het profiel van Kira zien we meerdere foto’s met David Neres en delen ze regelmatig hartjes aan elkaar uit. We kunnen dan ook wel stellen dat de twee samen zijn. Net als David Neres is ook Kira een sportief type. Niet voor niets is ze werkzaam als fitness trainer en instructeur. Daarnaast is ze naar eigen zeggen een Globetrotter en houdt ze van fashion. Voglens haar Instagram-profiel is ze woonachtig in Londen.

David Neres voelde zich soms wat eenzaam

Voordat de aanvaller verliefd werd op Kira Winona voelde hij zich best eenzaam. “Sinds enkele weken woon ik in Amsterdam. Dat voelt momenteel nog een beetje onwennig en een beetje eenzaam. Ik zit in de aanpassingsfase, maar daar kom ik wel doorheen”, sprak de Braziliaan. Wat hij doet als hij thuis is? Gamen natuurlijk, bijvoorbeeld FIFA spelen. “Ik ben een echte gamer en ik slaap heel veel.”

In januari 2022 vertrok Neres bij Ajax en tekende een contract bij het Oekra├»ense Shaktar Donestk voor zo’n 12 miljoen euro. Maar in juli 2022 verruilde hij Shaktar alweer voor Benfica, waar hij voor een bedrag van 15 miljoen euro heen ging.

Kira Winona is te volgen via Instagram.