Spelersvrouw.nl

Ivar Stavast vriend van Larissa Nusser

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Ivar Stavast is de vriend van Larissa Nusser, een Nederlandse handbalster van Oranje. Nusser staat onder contract bij F.C. København Håndbold in Denemarken.

Inhoudsopgave

Ivar Stavast vriend Larissa Nusser

Ivar Stavast is 21 lentes jong, en geboren in Sittard. Hij is net als zijn geliefde erg getalenteerd in handballen.

Ivar Stavast net als vriendin Larissa Nusser handballer

De bijna twee meter lange Limburger doorliep de jeugdopleiding van Sittardia en speelde van 2014 tot 2019 bij de Limburg Lions, om daarna over te stappen naar ASV Hamm in Duitsland.

In 2018 speelde Ivar twee interlands namens het Nederlands handbalelftal. Zijn debuut was op 25 oktober van dat jaar, tegen Estland. Zijn vader Gerrit Stavast heeft ook op hoog niveau gehandbald: als doelman.

© Instagram

Larissa Nusser dochter van Harold Nusser

En ook Larissa Nusser, in januari 2000 geboren in Born, kreeg handbal met de paplepel ingegoten: haar vader Harold Nusser was tophandballer en speelde 155 interlands voor Oranje. De zus van Larissa komt uit voor HandbaL Venlo en opa Jo Nusser was altijd scheidsrechter in de top van de sport.

Vorig jaar liep Larissa Nusser nog op het nippertje een plek in de EK-selectie van Nederland mis, maar op de Olympische Spelen in Japan straks zal de jonge, getalenteerde linker- en middenopbouwster er zeker wel bij zijn. En ongetwijfeld zit vriend Ivar Stavast dan vol trots op de tribune!