Spelersvrouw.nl

Solci Perez ex-vriendin Lisandro Magallán

Solci Perez ex-vriendin Lisandro Magallán

Solci Perez is de ex-vriendin van Lisandro Magallán. De bloedmooie Solci heeft een tijdje aan de zijde van Magallán gestaan, maar die relatie is tegenwoordig geen ding meer. De Argentijnse verdediger van Ajax schijnt namelijk niet altijd even netjes met de blondine te zijn omgegaan. In een interview dat ze eerder dan ook hield, sprak ze zich uit over de nieuwe parel van Ajax.

Inhoudsopgave

Solci Perez ex Lisandro Magallán

Solci Perez is de ex van Lisandro Magallán. Solci is in Argentinië werkzaam als weervrouw en heeft op Instagram al een flinke fanbase opgebouwd. Dat komt ongetwijfeld ook deels omdat Sol, zoals ze ook wel genoemd wordt, haar hand ook niet omdraait voor de nodige foto’s in haar bikini. In het verleden zijn Sol en Lisandro Magallán weleens samen gespot, maar van een relatie is vandaag de dag zeker geen sprake meer. In een uitgebreid interview met Pampita Online vertelde Sol van alles over haar relatie met Magallán.

“Ik was nooit zijn vriendin. We hadden afgesproken dat ik zou kunnen zijn met wie ik wilde en hij ook. Ik was al een keer eerder met hem geweest, toen kregen we ruzie maar kwam hij later weer bij me terug”, vertelde Sol, die volgens verschillende media wel echt de vriendin van Lisandro is geweest. “We begonnen elkaar weer vaker te zien en alles was in orde, totdat ik een telefoontje kreeg en er gezegd werd: ‘Sol, Magallán zegt dit, dit en dit in de kleedkamer’. Ik belde hem op en ik vertelde hem wat ik had gehoord en hij hoopte me te zien, maar ik zei: ‘Ik wil je niet meer zien, dit is het’.”

Solci Perez niet negatief over Magallán

Ondanks hun breuk, wil Solci Perez niet te negatief zijn over haar ex. “Hij is altijd een goede jongen geweest, maar hij sprak zijn mond voorbij. Hij is een heer, want hij heeft me nooit over zijn vorige relaties verteld.” Toch zit haar wel duidelijk iets dwars en dat zijn vooral de details die hij gedeeld heeft. “Het was heel serieus wat hij zei.” Magallán zou daarna nog meerdere keren geprobeerd hebben om een verzoening te regelen met Solci, maar haar was het echt klaar.

Lisandro Magallán is in januari 2019 dan ook als vrijgezel afgereisd naar Ajax. De verdediger heeft Boca Juniors verlaten om in Nederland verder te werken aan zijn carrière.

Solci Perez is te volgen via Instagram.