Spelersvrouw.nl

De wulpse vriendinnen van Ibrahim Afellay

Ibrahim Afellay vriendin Dorien Rose Duinker

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 oktober 2014

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Terug van weggeweest. De afgelopen jaren was het stil rond Ibrahim Afellay. Niet alleen op het veld, maar ook in de liefde. De Utrechter weet sinds 2012 zijn liefdesleven redelijk afgeschermd te houden. Niettemin is zijn relatie met playmate en blootmodel Dorien Rose Duinker nog altijd vermaard.

Tegenwoordig is de rondborstige Dorien niet meer de vriendin van Afellay. Hun liefde dateert van voor 2010, toen de twee het buitengewoon zwoel en gezellig hadden. Het lingeriemodel zorgde zelfs voor de nodige beroering toen Afellay op het punt stond van PSV naar FC Barcelona over te stappen.

De Spaanse media keek reeds verlekkerd uit naar de komst van Rose en haar weinig verhullende foto’s sierden reeds ver voordat de aanvallende middenvelder zijn debuut maakte de Spaanse bladen. Rose werd in de media vaak vergeleken met Lara Croft of wel Angelina Jolie. Toch is het niet tot het opbouwen van een gezamenlijke toekomst gekomen met Dorien Rose. In 2010 circuleerde even de naam van Nouhed Sherrat.

Vriendin Ibrahim Afellay

Afellay en de mooie Nouhed leerden elkaar op nogal curieuze wijze kennen, wil het verhaal. De kortstondige flirt stond in 2010 op het Museumplein om Oranje, dat net de WK finale had verloren, toe te juichen. Sherrat werd vanaf het podium gespot door Khalid Boulahrouz, die destijds echter nog een relatie had met Sabia. De verdediger besloot zijn maatje ‘Ibi’ te attenderen op Nouhed en met handen en voeten en hulp van ‘Boulah’ kwamen de twee met elkaar in contact. In welke mate de vonk is overgesprongen is nooit echt bekend geworden, omdat Afellay zelden iets over zijn priveleven loslaat, behalve dan dat het de afgelopen jaren niet echt geweldig ging.

Pikant is overigens wel dat Show Vandaag, zich baserend op een Roemeense krant, in 2012 meldde dat Afellay samen met Robin van Persie en Nigel de Jong zich zouden hebben vermaakt met enkele Roemeense dames van lichte zeden. En daar zijn ook foto’s van…