Spelersvrouw.nl

Jacky Duchenne ex-vrouw van Rico Verhoeven

Jacky Duchenne ex-vrouw Rico Verhoeven

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Jacky Duchenne is de ex-vrouw van Rico Verhoeven, een Nederlandse kickbokser. Ze zijn sinds 2007 samen en hebben drie kinderen: twee dochtertjes en één zoontje. Inmiddels gaat Rico samen met de beeldschone Naomy van Beem.

Inhoudsopgave

Jacky Duchenne ex-vrouw Rico Verhoeven

Toen Rico Verhoeven zijn oog voor het eerst liet vallen op Jacky Duchenne, was de spierbundel eigenlijk al meteen verkocht. “Eigenlijk was ik wel gelijk helemaal hoteldebotel. Ze was sportief, knap en ze sprak op zo’n manier dat ik gelijk voelde dat we op dezelfde lijn zaten”, vertelde Rico al eens aan JFK.

Jacky Duchenne en Rico Verhoeven hadden twee miskramen

Al snel kregen ze een relatie, maar wat volgde was een ontzettend zware tijd. “Voordat we onze tweede dochter kregen, hebben we twee keer een miskraam gehad. Dat zijn dingen die je samen bent aangegaan waardoor je heel hecht bent geworden. Dat weegt voor mij heel zwaar.”

Aan zijn moeder had Rico in het begin niet veel: zij was namelijk verslaafd aan alcohol en drugs. “Daarom vind ik het zo belangrijk dat Jacky en ik moeite doen om gelukkig te blijven. Er is niks waarvoor ik bang ben, behalve dat ik faal als vader.”

Jacky Duchenne zelfde volgde de opleiding tot verpleegkundige, maar stopte daarmee – op verzoek van Rico – vlak voor haar vriendjes eerste wereldtitel, om full-time te kunnen zorgen voor hun kindjes. Verder is Jacky net als man Rico veel in de sportschool te vinden. Resultaat is haar strakke, afgetrainde lichaam.

Uit elkaar

In februari 2020 werd bekend dat Rico en Jacky na dertien jaar hebben besloten dat het beter is om zonder elkaar verder te gaan. Al tijdens zijn gevecht met Badr Hari op 21 december had Rico problemen met Jacky. Dat zou al maanden zo lopen. Met onderstaande post maakte hij de scheiding bekend. Zelfs relatietherapie kon de twee niet meer redden.

Rico Verhoeven naast kickbokser ook acteur

Rico Verhoeven houdt zich tegenwoordig niet meer alleen bezig met de vechtsport. Hij heeft namelijk al meerdere – weliswaar vaak kleine – rolletjes gehad in films en series. De in Bergen op Zoom geboren ‘King of Kickboxing’ was al te zien in onder meer de actiefilm The Black Lotus.

De kans dat Rico Verhoeven het als acteur even ver gaat schoppen als als kickbokser is natuurlijk klein, maar hoe dan ook zal hij de onvoorwaardelijke steun van vrouw Jacky Duchenne en hun drie kids hebben!