Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Feyenoord-spits Dylan Vente

Dylan Vente heeft een vriendin. De talentvolle spits van Feyenoord uit Rotterdam is zijn hart verloren aan een knappe blondine, zo zien we op zijn Instagram-kanalen.

Vriendin Dylan Vente

In tegenstelling tot veel spelersvrouwen blijft de vriendin van Dylan Vente (nog) uit de spotlights. Wel zien we op een vakantiekiekje dat de twee samen naar het schitterende Barucona, een kleine baai in het noordwesten van het eiland Sal (Kaapverdië), zijn geweest.

Ze bezochten daar onder andere de oogverblindende Blue Eye Cave, een populaire toeristische trekpleister. Verder is over de knappe blondine weinig bekend.

Dylan Vente spits Feyenoord

Dylan Vente geldt al jarenlang als één van de grotere beloftes van Feyenoord. In het seizoen 2019/2020 hoopt hij volledig door te gaan breken bij zijn jeugdliefde, want na het voetbalpensioen van legende Robin van Persie mag hij de concurrentiestrijd aangaan met de Deen Nicolai Jørgensen.

Vente tekende in maart 2018 nog een nieuw, driejarig contract bij Feyenoord. Het is onbekend of hij toen ook al een relatie had met zijn huidige vriendin. Toenmalig technisch directeur Martin van Geel zei destijds over Vente: “Het is bijzonder om een spits uit eigen opleiding voor een lange tijd vast te kunnen leggen.”

Vente ligt tot 2021 onder contract bij Feyenoord

“Dylan liep hier al rond vanaf wat toen nog de E1 heette en komt uit een echte Feyenoord-familie. Hij heeft laten zien dat hij een grote ontwikkeling doormaakt en we geloven dat er nog veel meer in zit voor hem. Daar heeft hij de motivatie en de kwaliteiten voor.”

Dit seizoen mag hij het dus in De Kuip gaan laten zien. Onder toeziend oog van zijn vriendin, natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geweldige middag in De Kuip 🔴⚪️ Dank voor een geweldige sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd!! #feyenoord

Een bericht gedeeld door Dylan Vente (@dylanvente9) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Big brother

Een bericht gedeeld door Dylan Vente (@dylanvente9) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👌✌️

Een bericht gedeeld door Dylan Vente (@dylanvente9) op