Spelersvrouw.nl

Lisa Ponset vriendin van Olivier Boscagli

Lisa Ponset is de vriendin van Olivier Boscagli, een Franse verdediger van PSV. De twee mogen met recht elkaars jeugdliefde genoemd worden, want ze zijn ondanks hun prille leeftijd al jarenlang samen.

Lisa Ponset vriendin Olivier Boscagli

Lisa Ponset is bepaald geen doorsnee spelersvrouw: het liefst blijft ze lekker in de schaduw en steunt ze vriend Olivier Boscagli, met wie ze al meer dan vier jaar een setje vormt, zonder al te veel in the picture te komen. Liever zorgt de beeldschone blondine goed voor hun dochtertje Alys en hun schattige hond.

Lisa Ponset en Olivier Boscagli hebben een dochter

Olivier Boscagli is geboren in Monaco en het lijkt erop dat zijn vriendin Lisa Ponset en dochter Alys nog altijd in het prinsendom vertoeven. Dat zal ongetwijfeld lastig zijn voor papa zelf, want hij tekende in juli 2019 een contract bij PSV en verhuisde dus naar Eindhoven.

Olivier Boscagli Franse verdediger van PSV

De linker vleugelverdediger zette zijn krabbel onder een verbintenis tot 2023 bij de Noord-Brabanders, dus het lijkt er ook niet op dat hij spoedig weer terug zal keren naar Frankrijk of Monaco.

In het verleden speelde Boscagli jarenlang voor OGC Nice, en één seizoen op huurbasis bij Olympique Nimes. PSV is dus zijn eerste buitenlandse werkgever.

Of zijn vriendin Lisa Ponset spoedig achter Olivier aankomt richting Eindhoven moeten we nog afwachten. Hoe dan ook zal ze vanuit de luwte altijd een steun en toeverlaat voor haar grote liefde zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday my Love 💕🎉

Een bericht gedeeld door Olivier Boscagli (@boscagli_28) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Merci à @passionsport82 pour ces protèges tibias personnalisés 👌🏻⚽️

Een bericht gedeeld door Olivier Boscagli (@boscagli_28) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🐶☀️

Een bericht gedeeld door Olivier Boscagli (@boscagli_28) op