Spelersvrouw.nl

HEERLIJK! Dit is de WULPSE vriendin van NICOLAI JØRGENSEN + 7 pikante FOTO’S

Theresa Kofoed vriendin Nicolai Jørgensen

Therese Kofoed is de blonde vriendin van Nicolai Jørgensen, de spits van Feyenoord. Ze wordt in Denemarken – niet geheel ten onrechte – gezien als de meest sexy spelersvrouw van het land! Lees verder voor een paar heerlijke foto’s en we vertellen je welk SALARIS de Deense spits opstrijkt in De Kuip

Nikolai Jørgensen en zijn vriendin Theresa Kofoed hebben sinds 2013 een relatie. Ze ontmoetten elkaar in Kopenhagen, waar de aanvaller pas had getekend bij de plaatselijke FC, terwijl Theresa er bij elke wedstrijd kwam als cheerleader. In Denemarken werd ze destijds gezien als mooiste cheerleader van het land. Daarnaast speelde ze in videoclips en een realityshow.

De mooie blondine is afkomstig Herning op Midden-Jutland. Ze heeft een passie voor dansen, maar volgde ook opleidingen tot evenementencoordinator, innovatie- en ondernemerschap. Het leverde haar een rol op als evenementencoordinator in het stadion van FC Kopenhagen en later een soortgelijke rol bij biermerk Carlsberg.

Inhoudsopgave

Vriendin van Nicolai Jorgensen: Theresa Kofoed

Ze is dan ook behoorlijk voetbalminded en idolaat van haar vriend Nicolai. Samen bewonen ze inmiddels een mooi appartement op de Wilhelmina-pier in Rotterdam. Op haar Instagram verwent Theresa haar volgers met sexy foto’s van haar uitdagende decolleté, vakanties en uitstapjes met vriendinnen. Kofoed lijkt dan ook absoluut geen bezwaar te hebben om met haar looks in de spotlights te staan. Toch beweert ze niet erg bezig te zijn met haar uiterlijk.

Nicolai Jørgensen heeft een relatie met vriendin Theresa Kofoed

Voor Jørgensen is Feyenoord overigens niet zijn eerste buitenlandse avontuur. Al als 19-jarig talent beproefde hij zijn geluk bij het Duitse Bayer Leverkusen en later FC Kaiserslautern. In Leverkusen ging het aanvankelijk aardig, maar Kaiserslautern werd geen succes. De spits keerde terug naar Denemarken en tekende bij FC Kopenhagen, waarmee hij meerdere kampioenschappen vierde en bewees makkelijk het net te vinden. In Voetbal International gaf de aanvaller aan niet bezig te zijn met een stap hogerop maar graag jarenlang voor Feyenoord te willen spelen. De Stadionclub betaalde een slordige 3,5 miljoen euro voor de Deens international. Hij ziet het daarbij zitten om met vriendin Theresa een gezin te stichten in Nederland. Daarbij hoeft het Deense stel niet bang te zijn dat hun kinderen in armoede opgroeien. Het salaris van Nicolai Jorgensen bij Feyenoord bedraagt zo’n 1 miljoen euro.