Spelersvrouw.nl

Linda de Jager vriendin van Ricardo van Rhijn

Linda de Jager is de vriendin van Ricardo van Rhijn, een Nederlandse voetballer die sinds de zomer van 2019 voor sc Heerenveen speelt. In het verleden kwam hij al uit voor Ajax, Club Brugge en AZ.

Linda de Jager vriendin Ricardo van Rhijn

Linda de Jager is al enkele jaren de trouwe geliefde van Ricardo van Rhijn. Op Instagram hanteert ze de naam ‘Miss The Hunter’, en vriend Ricardo is natuurlijk haar meest waardevolle prooi.

Linda komt net als haar vriend uit Leiden. Ze studeerde in 2017 af op de Universiteit van Amsterdam (UvA) en verdient haar brood bij kledingmerk G-Star.

In haar vrije tijd gaat de brunette graag op vakantie, bij voorkeur natuurlijk met vriend Ricardo van Rhijn aan haar zijde. De twee gingen al meerdere keren op pad naar warmere oorden.

Ricardo van Rhijn en Linda de Jager zijn getrouwd en hebben een kind

De in 1991 geboren Van Rhijn is inmiddels getrouwd met zijn grote liefde Linda de Jager, en samen hebben ze een kindje. Daar hield de rechter vleugelverdediger logischerwijs dan ook rekening mee bij zijn clubkeuze in de zomer van 2019, toen hij transfervrij was nadat zijn contract bij Club Brugge (na een wisselvallige huurperiode bij AZ) afliep.

“Het hele plaatje moet kloppen”, vertelde Van Rhijn destijds op de website van zijn management, Wasserman. “Het moet een stad en een omgeving zijn waar mijn vrouw en kind zich ook fijn voelen. Op dit moment sluit ik niks uit. Ik wacht rustig af wat er gaat komen en dan zal ik samen met mijn gezin en mijn management een beslissing nemen.”

Ricardo van Rhijn speler van sc Heerenveen

Uiteindelijk kwam dat ‘ideale plaatje’ met sc Heerenveen. Van Rhijn tekende voor één jaar in Friesland, waar hij en zijn vriendin Linda de Jager nu op zoek zullen gaan naar een huisje voor hunzelf en hun kleine.

Dit bericht bekijken op Instagram

Nieuwjaarsduik✅ #curadise

Een bericht gedeeld door Ricardo van Rhijn (@rfvanrhijn) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Hands up voor dit mooie wondertje🙋🏽‍♂️ 16-04-2019 Meek Eden van Rhijn 💛

Een bericht gedeeld door Ricardo van Rhijn (@rfvanrhijn) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Koffietijd 🇵🇹

Een bericht gedeeld door Ricardo van Rhijn (@rfvanrhijn) op