Spelersvrouw.nl

Bouchra, de vrouw van Robin van Persie

Bouchra van Persie vrouw van Robin van Persie

Bouchra is de vrouw van Robin van Persie. Hoewel haar man misschien wel de beste voetballer van Nederland is, houdt Bouchra van Persie zich vooral op de achtergrond. In tegenstelling tot Yolanthe, Sabia en Sylvie steekt Bouchra haar energie vooral in haar gezin en het huishouden. Samen met Robin van Persie beleefde ze pieken en dalen, zoals de veelbesproken ‘verkrachtingszaak’.

Inhoudsopgave

Bouchra vrouw Robin van Persie

Bouchra is de vrouw van Robin van Persie. Al ruim vijftien jaar is ze samen met haar bij Feyenoord voetballende man. Op haar twintigste trouwde ze met haar grote liefde. Samen kregen ze twee kinderen: Shaqueel en Dina Layla. Bouchra is overigens moslim, maar het gerucht dat lang de ronde deed dat zij ook man Robin zou hebben bekeerd, is onjuist stelde de voetballer onlangs.

Robin speelde bij oranje onder andere samen met: Arjen Robben en Wesley Sneijder

Bouchra duikt weinig op in de spotlights. Ze bezoekt wel wedstrijden van haar man, geeft af en toe een interview, maar van een glitter en glamourvrouw is geen sprake. Nee, Bouchra poetst liever het huis, zo stelde ze in een interview met het blad kinderen: “Ik kan pas de deur uit als het huis netjes is. Dus kruip ik dagelijks, samen met de hulp, in mijn joggingbroek schrobbend over de vloer.”

Bouchra van Persie, de vrouw van Robin

Ondanks de populariteit van Robin, en de grilligheid die de aanvaller kende in zijn jonge jaren, bleef ze hem altijd steunen. Ook toen Van Persie werd verdacht van het verkrachten van Sandra Krijgsman in Rotterdam met twee vrienden. Volgens de rechter had er in de hotelkamer van Tulip Inn wel seks plaatsgevonden, maar deed de vrouw dat niet tegen haar zin. In plaats van haar man te verlaten, regelde Bouchra advocaat Bram Moszkowicz om hem juridisch bij te staan en met effect: het Openbaar Ministerie seponeerde de zaak. Daarover zegt ze: “Voor negatieve reacties haal ik mijn schouders op, anders word ik knettergek.” Sindsdien is het rustig geworden in het privéleven van de stervoetballer.

“In onze trouwringen staat liefde, trouw en vriendschap gegraveerd”, vertelde ze aan Story. “Als trouw bijvoorbeeld wegvalt, dan heb je nog altijd vriendschap en liefde: redenen om voor je huwelijk te knokken. Bij ons is de liefde nooit weggevallen. We vechten ons overal doorheen. En je trouwt natuurlijk niet om na een jaar alweer te scheiden. Wij willen gewoon samen oud worden. Overigens is Bouchra ook weer niet helemaal vies van aandacht. Ze twitterde namelijk wel redelijk intensief en tut zich naar eigen zeggen wel graag op voor wedstrijden van manlief.

Bouchra van Persie is te volgen via Instagram.

1 comment