Spelersvrouw.nl

Olivia Naylor de vriendin van John Stones

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 april 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Olivia Naylor is de vriendin van John Stones, een Engelse voetballer van Manchester City en het nationale team van Engeland. In het verleden was John Stones nog jarenlang samen met Millie Savage, maar hun relatie mondde uit in een ware vechtscheiding.

Inhoudsopgave

Olivia Naylor vriendin John Stones

Olivia Naylor is een paar jaar ouder dan John Stones en werkte als schoonheidsspecialiste. Vooral in Manchester heeft ze behoorlijk wat naam opgebouwd door haar eigen saloon te beginnen in Cheshire. Na de geboorte van haar zoontje, uit een relatie vóór ze met John Stones kreeg, stopte Olivia echter met werken.

In maart 2019 maakte The Sun als eerst melding van de romance tussen Olivia Naylor en John Stones. Ze leerden elkaar kennen tijdens een avondje uit, en al snel werd de Lamborghini van de voetballer met enige regelmaat bij het huis van Olivia gespot.

Millie Savage ex-vriendin John Stones

Dit terwijl John Stones tot eind 2018 nog samen was met Millie Savage. Naar verluidt maakte John uiteindelijk aan haar duidelijk dat hij ‘haar zat was en meer vrijheid wilde’. Ze hebben wel samen een kindje.

In de Engelse media klapte Millie Savage al eens uit de school over haar ex John Stones: “Hij zei tegen me: ‘Olivia is tien keer de vrouw die jij ooit zult worden. Zonder jou zou ik een veel beter persoon zijn geworden, dan ik nu ben’.” In mei 2020 beschuldigde Millie haar oude vlam er nog van dat hij haar middels beveiligingscamera’s stiekem zou bespioneren.

John Stones voetballer Manchester City en Engeland

“John was tegen mij een kl**tzak, die me probeerde te controleren. Ik probeerde alleen maar de best mogelijke moeder voor ons kind te zijn. De bekendheid steeg John naar zijn bol toen hij naar Manchester City vertrok, en daarna met Engeland op het Wereldkampioenschap speelde.”

“Maar ik hoop nog steeds dat hij overal in slaagt in zijn leven, want hij is nog altijd de vader van mijn kindje”, aldus ex-vriendin Millie. Hopelijk gaat het tussen John Stones en zijn nieuwe vriendin Olivia Naylor iets beter aflopen!

John Stones met ex Millie Savage op een jeugdfoto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia Naylor (@olivianaylorclinic)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia Naylor (@olivianaylorclinic)