Spelersvrouw.nl

Annie Kilner de ex-vriendin van Kyle Walker

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 april 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Annie Kilner is de ex-vriendin van Kyle Walker, een Engelse voetballer van Manchester City en het nationale elftal van Engeland. In maart 2019 gingen ze uit elkaar nadat bekend werd dat Kyle vreemd was gegaan met realityster Laura Brown. Ze hebben drie kinderen samen.

Inhoudsopgave

Annie Kilner ex-vriendin Kyle Walker

Annie Kilner en Kyle Walker kennen elkaar al sinds hun jeugd. Ze zijn beiden opgegroeid in Sheffield en kregen al vroeg een relatie. Dat ging lang goed, resulterend in drie kinderen en een op handen zijnde huwelijk. Maar nadat bekend werd dat Kyle Walker was vreemdgegaan met Laura Brown, die bekend werd van haar deelname aan de realityserie Ex on the Beach, liep het huwelijk spaak.

Het betekent overigens niet dat Annie Kilner, werkzaam als model, wel heel netjes is geweest. Tijdens een korte pauze van de relatie met Kyle Walker ging ze namelijk een tijdje met een ’toyboy’, gaf ze zelf ruiterlijk toe. Naar verluidt was Kyle hier behoorlijk kapot van. Desondanks ging-ie later dus zelf alsnog ook de fout in.

Kyle Walker is vrijgezel

In april 2020 kwam Kyle Walker nog een keer in het nieuws door zijn kennelijk iets te hoge libido, want in coronatijd hield hij doodleuk een houseparty met meerdere prostituees over de vloer. Samen met een vriend nodigde hij in ieder geval twee dames van lichte zeden uit voor een ’three-hour session’, zo klonk het in de Engelse media.

De kranten noemden Walker dan ook een ‘virus hypocrite’, al helemaal omdat de verdediger van Manchester City later die week nog doodleuk een oproep op zijn sociale media-accounts plaatste aan zijn fans om ‘zoveel mogelijk thuis te blijven, en de coronaregels te respecteren’.

‘Ik ben tekortgeschoten’

Zijn werkgever bestrafte Walker flink en hijzelf ging door het stof: “Ik wil van de gelegenheid gebruikmaken om mij te verontschuldigen voor de keuzes die ik afgelopen week heb gemaakt. Ik besef dat mijn positie als professioneel voetballer betekent dat ik een rolmodel ben. Daarom zeg ik sorry tegen mijn familie, vrienden, club, supporters en het publiek. Ik ben tekortgeschoten”, verklaarde Walker.

Door alle fratsen lijkt een reünie met ex-vriendin Annie Kilner in ieder geval wel uitgesloten. Hopelijk scoort de voetballer spoedig alsnog een nieuwe geliefde, en blijven zij elkaar dan wél trouw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @anniekilnerfan

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @anniekilnerfan