Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Danilo Pereira da Silva

Dit is de vriendin van Danilo Pereira da Silva

Tess Sarah is de prachtige vriendin van Feyenoord-aanvaller Danilo Pereira da Silva. De Braziliaanse voetballer speelde eerst voor aardsrivaal Ajax. De knappe vriendin van de Feyenoord-aanvaller werd ondanks 22 jaar oud.

Tess Sarah, is al méér dan 2 jaar samen met de voetballer. 2 jaar geleden deelde ze voor het eerst een foto samen. Het stel was toen op vakantie in het prachtige Milaan. Tess, was toen pas 20 jaar oud, ze zag er toen al fantastisch uit.

Tess Sarah is de vriendin van Danilo Pereira da Silva
© Instagram

Inhoudsopgave

Tess Sarah is de vriendin van Danilo Pereira da Silva

Tess Sarah is de bloedmooie vriendin van Danilo. Ondanks veel mensen het niet zouden denken, is ze geboren in Nederland. Het stel kreeg in Nederland een relatie. Ze hadden dus nog geen relatie toen hij bij Santos speelde.

Hier doorliep Danilo een deel van zijn jeugdopleiding. Grote voetballers als Neymar en Pelé speelden ook voor de club. Tess geniet samen met Danilo volop van het leven. Ze gaan meerdere keren per jaar op vakantie. Tess Sarah, heeft op haar Instagram-account méér dan 8.000 volgers.

Tess Sarah en Danilo Pereira da Silva zijn verloofd
© Instagram

Het stel is verloofd

Begin 2022 vroeg Danilo Pereira da Silva zijn prachtige vriendin ten huwelijk. De aanvaller van Feyenoord ging op zijn knieën tijdens een vakantie in Parijs. Onder de Eifeltoren vroeg hij charmante vriendin ten huwelijk. Tess Sarah, en Danilo gaan trouwen in 2023. Voor dit stel gaat het een mooi jaar worden.

Dit is de vriendin van Danilo Pereira da Silva huis
© Instagram

Eerste huis met uitzicht op de Erasmusbrug

In juli 2021 kochten Danilo Pereira da Silva en Tess Sarah hun eerste huis; een fraai appartement met uitzicht op de Erasmusbrug. Vanaf het appartement van het stel, heb je een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Je zal zelfs De Kuip kunnen zien. Samen met Tess heeft Danilo eerder in Amsterdam en Enschede gewoond. Ze woonden in Amsterdam toen hij bij Ajax speelde, toen op 19 augustus 2020 verhuurd werd aan Twente, is hij in Enschede gaan wonen.

De vakanties van Tess Sarah en Danilo
© Instagram

De vakanties van Tess Sarah en Danilo

Danilo gaat elk jaar meerdere keren met zijn vriendin op vakantie. Parijs, Lissabon, Mexico, Lissabon, Ibiza, Londen, Malaga en Griekenland zijn landen dat het stel al heeft bezocht. Het stel gaat het liefst op vakantie naar Mexico, hier zijn ze ook al meerdere keren geweest.

De voetbalcarrière van Danilo Pereira da Silva

De voetbalcarrière van Danilo Pereira da Silva

Danilo, begon zijn voetbalcarrière in zijn geboorteland, Brazilië. De 23-jarige aanvaller is geboren in de Braziliaanse stad São Paulo. Hij begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Sport Club Corinthians Paulista. Op 2 februari 2016 maakte hij de overstap naar Associação Atlética Ponte Preta. Uiteindelijk, maakte hij op 14 augustus 2017 de overstap naar Ajax.

Hij mocht hier in de onder 19 beginnen. 10 maanden later, mocht hij aansluiten bij Jong Ajax. Danilo, speelde hier samen met Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Naci Ünüvar. Op 19 augustus werd de aanvaller verhuurd aan Twente.

Samen met zijn vriendin is hij toen één jaar in Enschede gaan wonen. Danilo Pereira da Silva, werd op 1 juli 2022 definitief overgenomen door Feyenoord. De aanvaller gaat de strijd aan met Santiago Giménez.

Het liefdesleven van Danilo op de voet volgen? Volg ons dan op Facebook!