Spelersvrouw.nl

Kelly Kwakman vrouw van Kees Kwakman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Kelly Kwakman is de vrouw van Kees Kwakman, oud-voetballer en analist op ESPN NL. Als voetballer kende Kwakman al een aardige carrière en speelde zelfs even in Zuid-Afrika. Aangezien hij niet op zijn mondje was gevallen, wist hij zich al snel te roeren als analist. Bij ESPN is hij regelmatig present en is tevens een Twitter-held. En in de liefde is Kees zeer trouw.

Inhoudsopgave

Kelly Kwakman vrouw Kees Kwakman

Kelly Kwakman is gelukkig getrouwd met Kees. Zij komt uit Volendam, hij uit Purmerend en op 5 juli 2008 kregen de tortelduifjes hun eerste kind: zoon Tjibbe zag voor het eerst het levenslicht. Kwakman stond toen nog aan het begin van zijn voetbalcarrière, als speler van het inmiddels failliete RBC Roosendaal.

Later stond de verdediger nog onder contract bij NAC Breda, FC Augsburg (Duitsland), FC Groningen, andermaal NAC Breda, de Bidvest Wits (Zuid-Afrika) en FC Volendam. In 2018 stopte hij definitief als voetballer, waardoor hij nog meer tijd kreeg om van vrouw Kelly en zoon Tjibbe te genieten.

© Instagram

Kees Kwakman analist van ESPN NL

Al zit hij natuurlijk niet alleen maar op de bank met zijn twee grote liefdes Kelly Kwakman en zoon Tjibbe. Kwakman is namelijk een vaste analist op ESPN. Hij is regelmatig samen met onder meer Arnold Bruggink, Hedwiges Maduro en Kenneth Perez te zien in de reguliere Eredivisie-uitzendingen, op Europa League-avonden en in de nabeschouwingen van Voetbalpraat.

Verder is Kwakman uitgegroeid tot een cultheld op het sociale medium Twitter. Hij wisselt scherpe analyses vaak af met goede humor. Niet voor niets heeft hij al ruim 17.000 volgers op zijn account. Daar hoort vrouw Kelly overigens niet bij: zij is behoorlijk inactief op de sociale media.

Geraldine Kemper nicht van Kees Kwakman

Een ander familielid van Kees Kwakman die wél vaak in de spotlights staat is zijn nichtje: Geraldine Kemper. Zij is een enorm geliefde presentatrice en verslaggeefster van BNN/VARA.

Zo was Gerrie, een echte Volendamse, onder meer al te zien in Spuiten & Slikken, Try Before You Die, 3 Op Reis en Proefkonijnen. Al met al heeft Kees Kwakman met vrouw Kelly Kwakman én nichtje Geraldine Kemper dus in ieder geval twee knappe, grappige blondines aan zijn zijde!