Spelersvrouw.nl

Laura van der Heiden vriendin van Bart Vriends

Laura van der Heiden is de vriendin van Bart Vriends, een Nederlandse voetballer van Sparta Rotterdam. Verder was Vriends deelnemer aan de eerste aflevering van het zomerseizoen van De Slimste Mens, in 2020. Hij heeft altijd heel veel steun aan Laura gehad, met name in de periode dat zijn moeder aan een slopende ziekte overleed.

Inhoudsopgave

Laura van der Heiden vriendin Bart Vriends

Laura van der Heiden heeft al een behoorlijke tijd een relatie met Bart Vriends. De knappe brunette heeft vroeger zelf gevoetbald en is dan ook zeer regelmatig langs de lijn of in de tribune te vinden voor haar vriend. Haar allergrootste hobby is reizen, bij voorkeur natuurlijk samen met Bart. Ze zijn al in onder meer Israël en Maleisië geweest.

Bart Vriends is geboren in Amersfoort en doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht. Zijn echte doorbraak volgde bij Go Ahead Eagles, waar hij een absolute publiekslieveling was. Toch stapte hij in 2016 over met Sparta, dat ondanks de tomeloze inzet van de verdediger in 2017 naar de Jupiler League degradeerde.

Bart Vriends voetballer Sparta

Het was toen sowieso al een zware periode, want – nog veel erger natuurlijk – Vriends verloor zijn moeder. Bovendien was hij maandenlang telkens opnieuw geblesseerd. “En ik denk dat het één niet los gezien kan worden van het ander”, vertelde Vriends in het Algemeen Dagblad.

“Het was zo’n ontzettend zwaar jaar voor me. Dat had duidelijk ook zijn uitwerking op mijn lichaam. Stress, spanning, weinig energie; je voelt gewoon dat je minder kunt brengen dan anders. Dat is frustrerend. Juist als je club het moeilijk heeft, wil je de jongens helpen. En dat lukte te weinig.” Gelukkig had Bart Vriends wel altijd de steun van zijn trouwe vriendin Laura van der Heiden.

Bart Vriends in De Slimste Mens

Bart Vriends is meer dan alleen maar een goede voetballer: hij is ook erg sociaal én intelligent. Dat liet hij zien tijdens de eerste aflevering van het zomerseizoen van De Slimste Mens, waarin hij samen met onder meer Gijs Rademaker pittige vragen voor zijn kiezen kreeg. Ongetwijfeld zat zijn vriendin Laura van der Heiden glunderend voor de buis!