Spelersvrouw.nl

Nando Boers vriend van Dione de Graaff

Nando Boers vriend Dione de Graaf

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 juli 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Nando Boers is de vriend van Dione de Graaff, een Nederlandse verslaggeefster en presentatrice van onder meer NOS Studio Sport. Eerder had Dione een relatie met Chris Götte, maar in 2001 kwam de drummer van BLØF om het leven bij een motorongeluk.

Inhoudsopgave

Nando Boers vriend Dione de Graaff

Nando Boers is inmiddels al meer dan zeven jaar lang de steun en toeverlaat van Dione de Graaff. Ze kennen elkaar toevalligerwijs via hun werk, want Nando is sortjournalist voor onder meer NUSport en… Studio Voetbal! Verder is hij de auteur van een biografie over bijvoorbeeld schaatsster Ireen Wüst.

De twee hebben geen kinderen, en daar baalt Dione de Graaff stiekem best van. “Ik had best graag moeder willen worden. Maar sommige dingen lopen nu eenmaal anders… Ik ben niet iemand die daar dan lang bij stilstaat”, zei ze in gesprek met de Story.

Dione de Graaff verloor Chris Götte door motorongeluk

In maart 2001 verloor Dione de Graaff haar grote liefde Chris Götte. De drummer van BLØF kwam om bij een motorongeluk, zo kreeg Dione voor het eerst te horen toen ze in de trein zat. “Ik kwam aan op station Den Bosch en moest overstappen op de trein naar Tilburg. In de trein moest ik zó verschrikkelijk huilen. Toen kwam er een meisje naast me zitten dat mijn hand vasthield en over mijn rug wreef.”

Vandaag de dag luistert Dione de Graaf nog altijd bijna dagelijks naar muziek van Chris en de band; vaak samen met haar nieuwe partner, Nando Boers. Ook heeft Dione met de andere leden van de band nog goed contact.

Dione de Graaff bekend van NOS Studio Sport en NOS Mijn Sportzomer

En ook op het gebied van haar carrière gaat het nu weer goed, want de presentatrice van NOS Studio Sport kreeg in de zomer van 2020 samen met Tom Egbers haar eigen programma: NOS Mijn Sportzomer. Tijdens de uitzendingen op zaterdagavond stellen inspirerende gasten uit de sportwereld met hun eigen sportbeelden een ‘sportzomeravond’ samen aan tafel. Wat zal Dione de Graaf’s vriend Nando Boers ongelooflijk trots zijn op deze powervrouw!