Spelersvrouw.nl

Jasmijn Groen vriendin van Sjoerd van Ramshorst

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 oktober 2019

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

Jasmijn Groen is de vriendin van Sjoerd van Ramshorst, journalist en presentator van onder andere NOS Studio Voetbal. Hij mag Jasmijn zelfs zijn ‘vrouw’ noemen. Het stel trouwde namelijk eind 2021. Eerder had hij al een relatie met nieuwslezeres Dionne Stax.

Inhoudsopgave

Jasmijn Groen vriendin Sjoerd van Ramshorst

Jasmijn Groen is een knappe brunette die werkzaam is als personeelsfunctionaris bij de Koninklijke Luchtmacht. Sjoerd van Ramshorst leerde haar begin 2018 kennen, en al heel snel sloeg de vonk over. Sindsdien vormen ze officieel een setje.

De Amsterdamse Jasmijn kwam voor Sjoerd op een uitstekend moment, want ‘zijn vertrouwen in de liefde was destijds tot een nulpunt gedaald’, schrijft Story.

Sjoerd van Ramshorst had relatie met Dionne Stax

‘Sjoerd belandde immers in een dal nadat hij van de ene op de andere dag aan de kant werd gezet door zijn vriendin én NOS-collega Dionne Stax (32)’, vervolgt het blad. ‘Net nadat de twee samen op vakantie waren geweest en er geen vuiltje aan de lucht leek, beëindigde Dionne de romance met Sjoerd – die verbijsterd achterbleef.’

‘Extra pijnlijk: de twee zagen elkaar daarna nog wel dagelijks op de werkvloer. Ging dat vóór hun breuk op prettige en ontspannen wijze, nu hangen de ijspegels aan de tv-camera’s als de twee volgens het rooster moesten samenwerken. Sjoerd schoof in die dagen met het gezicht van een oorwurm aan bij Dionne, die hij tijdens het oplepelen van de sportnieuwtjes geen moment aankeek.’

Sjoerd van Ramshorst presentator NOS Studio Voetbal

Gelukkig schijnt de zon nu weer voor Sjoerd, die zijn hart verloor aan vriendin Jasmijn Groen. En ook op het gebied van werk gaat het goed: sinds oktober 2019 is Van Ramshorst de vaste presentator van NOS Studio Voetbal. Speelt het Nederlands elftal? Ook dan is Sjoerd van de partij. Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Marco van Basten en Ibrahim Afellay zijn dan de vaste gasten.

Daarmee verving hij Tom Egbers, die vanwege gezondheidsproblemen een stapje terug deed. ‘Van Ramshorst is al jaren betrokken bij het programma en schoof iedere week aan voor onder meer het voetbaloverzicht in de eredivisie’, legde de NOS de keuze voor Van Ramshorst uit.

Na een diep dal is Sjoerd nu dus weer helemaal opgekrabbeld. En dat zal ongetwijfeld ook het nodige te maken hebben met zijn knappe vriendin Jasmijn Groen!