Spelersvrouw.nl

Samantha, de bedrogen vriendin van Jetro Willems

Wat zijn relatiestatus is? Wij zouden zeggen: gecompliceerd. Het is onduidelijk of Jetro Willems momenteel een vriendin heeft, wat we wel weten is dat hij in kort tijdbestek twee keer vader werd bij verschillende vrouwen.

Op zijn Facebook-pagina staat Willems als vrijgezel aangemerkt, maar we weten niet hoe intensief de PSV’er op zijn pagina kijkt. Zou zijn vaderschap hem alsnog hebben bewogen om terug te gaan naar Samantha, zijn (ex)vriendin met wie hij in april 2017 een kindje kreeg. Dat de relatie tussen Jetro Willems en zijn vriendin Samantha niet helemaal lekker liep, bleek in oktober 2016 wel. Ene Jacira beviel toen van een kerngezond dochtertje.

Jetro Willems ging vreemd tijdens zijn relatie met Samantha

Het meisje werd verwerkt na een avond stappen in Rotterdam, de woonplaats van de in Willemstad geboren verdediger. Jetro had een one night stand met Jacira, terwijl hij een relatie had met Samantha. En alsof de ontrouw nog niet genoeg was, bleek zijn scharrel ook nog eens zwanger te zijn geraakt. Of, zoals een vriendin van Jacira in Privé vertelde: ,,Ze vertelt dat ze de jackpot heeft gewonnen nu ze zwanger is van Jetro. Ze zegt: ’Werken of school zit er voor mij niet meer in, dit wordt heel mijn leven shoppen en mooie spulletjes aanschaffen en anders staat me een mooie alimentatie te wachten”.

Daarin lijkt ze gelijk te hebben, want Willems neemt zijn verantwoordelijkheid. Niet alleen was hij aanwezig bij de bevalling van zijn dochter, tevens ondersteunt hij het meisje en haar moeder financieel. Al hoeven we geen medelijden met de linksback te hebben, die bij PSV alleen al tegen het miljoen per seizoen opstreek. En dan lijkt het een kwestie van tijd voordat de bankrekening van de oud-Spartaan helemaal flink gespekt gaat worden bij een buitenlands avontuur. De vraag is alleen wie Jetro Willems daarbij gaat vergezellen.. Wordt dat een nieuwe knappe vriendin, of groeit de back uit tot een klassieke gezinsman en sluit hij Samantha opnieuw in de armen?