Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de kersverse landskampioen

Dit zijn de spelersvrouwen achter de kersverse landskampioen

Feyenoord, is kampioen geworden. Ze wonnen op zondag 14 mei de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. De Rotterdamse voetbalclub mag zichzelf landskampioen noemen van seizoen 2022/2023.

Tijdens de huldiging op de Coolsingel, waren er veel spelersvrouwen te zien. De spelersvrouwen achter de voetballers van Feyenoord komen steeds meer in de belangstelling. En ze hebben allemaal een ding gemeen: Stuk voor stuk zien ze er prachtige uit.

Inhoudsopgave

De spelersvrouwen achter de voetballers van Feyenoord

We schreven al eerder een artikel over de spelersvrouwen achter de voetballers van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord.

Omdat de club uit Rotterdam inmiddels landskampioen is en de spelersvrouwen steeds vaker in het openbaar gespot worden, wijden we er nog een artikel aan. Ook hebben enkele voetballers op dit moment een relatie. Orkun Kokcü is hier een goed voorbeeld van.

Dani Jones is de vrouw van Gernot Trauner (1)
© Instagram

Dani Jones is de vrouw van Gernot Trauner

Gernot Trauner, is dit seizoen een vaste waarde in de achterhoede van Feyenoord. De centrale verdediger heeft niet alleen een knappe vrouw, hij heeft ook drie kinderen.

Dani Jones is de vrouw van Gernot Trauner. In het dagelijks leven zorgt ze vooral voor haar drie jonge kinderen. Uiteraard, zijn Gernot, Dani en hun drie kinderen woonachtig in de havenstad Rotterdam.

Fer Serrano is de verloofde van Santiago Giménez
© Instagram

Fer Serrano is de verloofde van Santiago Giménez

Ondanks heeft Santiago Giménez zijn vriendin Fer Serrano ten huwelijk gevraagd. Hij heeft al jaren een relatie met deze prachtige vrouw. Als redactie van spelersvrouw.nl snappen we wel dat hij haar ten huwelijk vraagt.

De prachtige vriendin van Feyenoord-spits Giménez is populair op social media. Ze heeft op Instagram 300.000 volgers. Op Instagram deelde ze het heftige verhaal van haar moeder die kort geleden overleden is.

Om deze reden schoor ze haar hoofd kaal.

Orkun Kokcü heeft een mysterieuze vriendin

Via een vaste lezer van spelersvrouw.nl zijn we erachter gekomen dat Orkun Kokcü een vriendin heeft. De Feyenoord-aanvoerder zal met haar gespot zijn bij de begrafenis van zijn neef in Turkije. 

Danilo Pereira Da Silva heeft een bloedmooie vriendin
© Instagram

Danilo Pereira Da Silva heeft een bloedmooie vriendin

Tess Sarah, is de vriendin van Danilo Pereira Da Silva, daarnaast is ze een trouwe supporter van Feyenoord. Danilo en Tess wonen in een prachtig appartement dat uitzicht heeft op de Euromast. Het stel heeft al enige tijd een relatie, ze hebben elkaar namelijk ontmoet in hun geboorteland Brazilië.

Sinds augustus 2017 speelt Danilo in Nederland. Hij kwam toen uit voor Jong Ajax. Op 1 juli 2022 maakte hij de overstap van Ajax naar Feyenoord. Sindsdien woont de aanvaller in zijn prachtige appartement in Rotterdam. 

Eliana Olortegui is de vriendin van Marcos López (1)
© Instagram

Eliana Olortegui is de vriendin van Marcos López

De vriendin van Marcos López – Eliana Olortegui – is enkele weken geleden bevallen van hun eerste kind. Gelukkig heeft Marcos López nog steeds een relatie met de moeder van zijn kind. Eliana Olortegui, blijft het liefst buiten de spotlights, vandaar dat er weinig over haar bekend is.

Dit is de vriend van Noor Omrani

Noor Omrani, kennen de meeste mensen wel. Ze is prof hockeyster en komt uit voor het Nederlands elftal. Daarnaast deed ze mee aan verschillende tv-programma’s. ‘De Alleskunner VIPS’ is hier een goed voorbeeld van. Minder mensen weten dat ze een relatie heeft met Feyenoord-middenvelder Marcus Holmgren Pedersen.

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft een leuke vrouw

Feyenoord-trainer Arne slot is in 1 jaar extreem populair geworden bij de Feyenoord-fans. De vrouw van Arne Slot staat minder in de belangstelling.

Mirjam Slot is de vrouw van Arne Slot. Het stel heeft samen twee kinderen: Joep en Isa. Isa, is de oudste, de zoon van Arne en zijn vrouw is nog erg jong, hij zit nog op de basisschool.

Arne, lijkt samen met zijn vrouw naar Rotterdam verhuisd te zijn, omdat hij op dit moment de trainer is van Feyenoord. Hij is in ieder geval al jaren gelukkig met zijn leuke vrouw Mirjam.

Dayenne Huipen is de vriendin van Justin Bijlow
© Instagram

Dayenne Huipen is de vriendin van Justin Bijlow

Dayenne Huipen, is wat ons betreft de knapste spelersvrouw van alle voetballers van Feyenoord. Ze werkt niet voor niks als model. Dayenne Huipen is de knappe vriendin van Justin Bijlow. Hij was dit seizoen meermaals geblesseerd, dit zal zijn pasgeboren dochter zeker niet erg vinden. Papa, was wat meer thuis dan normaal.

Thayna Vieira is de vriendin van Feyenoord-aanvaller Igor Paixão
© Instagram

Thayna Vieira is de vriendin van Feyenoord-aanvaller Igor Paixão

Ook Feyenoord-aanvaller Igor Paixão heeft een knappe vriendin. We schreven hier al eerder een artikel over. De aanvaller van Feyenoord houdt net als zijn vriendin van luxe. Met een jaarsalaris van minimaal 750.000 kan hij zichzelf een luxeleven veroorloven. Hij is al sinds zijn tienjaren samen met de één jaar oudere Thayna Vieira.

Oussama Idrissi  heeft geen vriendin

Oussama Idrissi, is een van de weinige spelers van Feyenoord die nog vrijgezel is. Er is weinig bekend over zijn privéleven. We verwachten dat Idrissi zijn droomvrouw nog tegen het lijf loopt. Hij focust zich op dit moment vooral op zijn voetbalcarrière.