Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Wytse van der Goot?

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 juli 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Wytse van der Goot heeft een vriendin. De Nederlandse voetbalcommentator en verslaggever kiest er echter voor om zijn werk- en privéleven zorgvuldig gescheiden te houden, waardoor de naam van de gelukkige aan zijn zijde onbekend is.

Inhoudsopgave

Vriendin Wytse van der Goot

Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat Wytse van der Goot een vriendin heeft. Hij heeft met haar zelfs al twee kinderen en woont aan de Dijk in Schellingwoude. Eerder woonde Wytse iets verderop in De Pijp, in Amsterdam.

“Mijn kinderen zijn allebei in De Pijp geboren. Na de geboorte van de tweede was het moment daar om te vertrekken. Zoals zoveel koppeltjes waren we hier weleens over de dijk gefietst, fantaserend over hoe het zou zijn om er te wonen. Het voelt als een dorp binnen een stad, ideaal. En als je een beetje doortrapt op de fiets, ben je in twintig minuten in De Pijp”, vertelde Wytse van der Goot al eens in Het Parool.

Wytse van der Goot vroeg zijn vriendin al eens ten huwelijk

Verderop in het interview noemt hij zijn vriendin ook nog, als hij zijn favoriete monument in de hoofdstad van ons land noemt: “De fontein in het Sarphatipark. Daar heb ik ooit in een dronken bui mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Ze zei ja, maar we hebben er nooit iets mee gedaan, haha.” En dus zijn Wytse van der Goot en zijn vriendin (nog) niet getrouwd.

Wytse van der Goot voetbalcommentator en verslaggever

Wytse van der Goot studeerde van 2003 tot 2009 aan de Hogeschool van Utrecht, waar hij de opleiding Journalistiek volgde. Hij maakte nog een kort uitstapje naar de acteursopleiding, maar daar lag zijn passie uiteindelijk toch niet.

In de journalistiek vergaat het hem wél goed: op zijn cv staan inmiddels al RTL Sport, Talpa, Sport1, ESPN, SBS 6 en Ziggo Sport. Hedendaags kennen de meesten hem als commentator bij Champions League-wedstrijden, op Veronica. Zijn vriendin zal ongetwijfeld trots zijn!