Spelersvrouw.nl

Zoë Tauran en Noah Louise Celik, vriendinnen van Richairo Zivkovic

Noah Louise Celik vriendin van Richairo Zivkovic

Prachtig meisje, de vriendin van Richairo Zivkovic. De ex-spits van Ajax heeft een relatie met Zoë Rachelle Tauran. Eerder had de talentvolle spits dikke verkering met Noah Louise Celik.

Bent u niet geïnteresseerd in wie deze dames zijn maar wilt u vooral hun schoonheid bewonderen? Scrol dan gewoon naar beneden voor de fijne foto’s van Zoë Tauran en Noah Celik, de vriendinnen van Richairo Zivkovic. Bent u wel benieuwd, lees dan verder. Want wie bijvoorbeeld Noah zoekt op Google, stuit al snel op een YouTube-video van het Junior SongFestival. Daar deed de jonge Noah in 2011 namelijk aan mee met het liedje ‘Twitterqueen’. De video vindt je ook onderaan deze pagina.

Maar u weet: bij een Songfestival hoort een profieltje. Komt ie: Noah vindt met haar hondjes lopen het leukste klusje wat er is en borden in de vaatwasser doen het stomste. Haar grootste fan is Opa Hans. Ze is idolaat van Rihanna, Justin Bieber en Beyoncé en in het weekend gaat ze vaak ‘shoppen’ en ‘chillen’.

Noah Louise Celik vriendin van Richairo Zivkovic

Maar hé, tegenwoordig is Noah Celik een vet stoere meid met hoge hakken en een duckfase-pose op foto’s. Kijk maar op haar afgeschermde Instagram-profiel, waar ze heel boos kijkt met een hoed op! En ze kan ook vet volwassen (geboortedatum 3 augustus 1998) haar hak optillen terwijl ze Richairo – in Groningen ‘de fixer’ genoemd – een zoen geeft. En wat te denken van die bikinifoto op het strand, waarmee Richairo graag pronkt!

Niettemin moet u zeker niet denken dat hij ontrouw zou zijn, zoals wel eens van voetballers wordt gezegd. Nee, om dat te bewijzen plaatst hij heel lief teksten als ‘Every relationship has its problems, but what makes it perfect is if you still want to be together when things go wrong’ op zijn Twitter-profiel. Al blijkt die opvatting slechts beperkt houdbaar.

Noah Celik legde namelijk een bom onder hun relatie door in 2016 mee te doen aan het SBS6-programma The Next Girl/Boy Band. En daar gaf ze echter een niet al te snugger interview, waarin ze haar vriendje ‘niet meer zo goed noemde’

Maar niet getreurd, lang heeft de vrijgezelle status van Zivkovic niet geduurd. In het najaar van 2016 dook daar plots Zoë Tauran op. Al snel werd hun relatie ‘Facebook-official’. Zoë Tauran komt uit Roden en lijkt niet alleen behoorlijk op ex-vriendin Noah, ze zingt ook nog eens. Tevens houdt ze met haar zussen Mexx, Shaz en Suuz een blog genaamd ‘Beautiful Chaos’ bij over het gezinsleven in Roden, waar de vier mooie zussen vandaan komen. Daarop schrijven de meiden over hun privéleven, al lijkt de openheid van Zoë slechts van korte duur. Haar Instagram-profiel is inmiddels afgeschermd.