Spelersvrouw.nl

Martine van Duijvenbode, vriendin van Jan-Arie van der Heijden

Martine van Duijvenbode de vriendin van Jan-Arie van der Heijden

Feyenoord-verdediger Jan-Arie van der Heijden mag dan hard werken om de top te bereiken, zijn vriendin Martine van Duijvenbode is dat wat ons betreft al.

Dat we daarin niet alleen staan, blijkt wel uit het feit dat de mooie blondine al eens werd verkozen bij de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Met haar groene ogen en lieve lach doet ze Jan-Arie keer op keer weer smelten. Ze is wat dat betreft de perfecte ‘girl next door’. Het kan bijna niet anders of Martine staat ook aan de basis van de bovengemiddelde interesse voor mode bij Jan-Arie van der Heijden, die op zijn social media steeds weer verschijnt met een hippe outfit.

Het zal waarschijnlijk niemand verbazen dat Martin van Duijvenbode model is. Een succesvol model bovendien. Ze deed shoots voor Nike, Porsche en O’Neill en dankt haar prachtige figuur aan een verleden in de atletiek. Ze is filosofisch aangelegd, althans.. op Facebook prijkt de spreuk ‘Don’t count the days, make the days count..’

Martine van Duijvenbode vriendin Jan-Arie van der Heijden

Haar Instagram profiel staat vol met zwoele kiekjes waarop ze smoorverliefd poseert met haar vriend Jan-Arie van der Heijden in de meest romantische wereldsteden. Hun thuisbasis is overigens Amsterdam.

Martine studeert Media, Communicatie en Informatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is, samen met Jan-Arie, goed bevriend met Danny Holla en zijn vriendin Isabella Lodewijk. De koppels zijn zelfs zo hecht dat ze samen op vakantie gaan. Veel interviews geven de twee niet. Martine vertelde in het ‘bijgeloof’ magazine Afkloppen eens wat over ‘superfood’, u weet wel: van die pitjes en zaadjes waar alle hipsters zich tegenwoordig mee volproppen. Ook Martine en Jan-Arie hebben ze in huis, maar ze nuanceert het wel.

,,Het is belangrijk om gezond te eten, maar het superfood-idee vind ik wel erg commercieel.” Niet alleen een knappe, maar dus ook nuchtere meid. De rest van het interview zullen we u besparen, zoals ook de verhaaltjes met Jan-Arie een te hoog ‘gaap’ gehalte hebben om hier uit te citeren. Neen, liever verwennen wij u met fijne kiekjes van Martine van Duijvenbode, de prachtige blondine van Jan-Arie van der Heijden.

5 comments