Spelersvrouw.nl

Tiffany Jane Cromwell vriendin van Valtteri Bottas

Tiffany Jane Cromwell is de vriendin van Valtteri Bottas, een Formule 1-autocoureur uit Finland. Eerder was Vallteri nog getrouwd met Emilia Pikkarainen. Tiffany Cromwell is een wielrenster.

Inhoudsopgave

Tiffany Jane Cromwell vriendin Valtteri Bottas

Tiffany Cromwell is op 6 juli 1988 geboren in het Australische Stirling. Ze is een wegwielrenster die uitkomt voor Canyon-SRAM. Tiffany heeft al meerdere keren meegedaan aan de Grand Tours en won twee etappes van de Giro d’Italia Femminile. Ook werd ze eens vijfde op de UCI Road World Championships.

Vallteri Bottas bevestigde zijn relatie met vriendin Tiffany Cromwell door op Valentijnsdag in 2020 een gezamenlijk kiekje op zijn sociale media te posten. Doordat de Formule 1-coureur pas in november 2019 was gescheiden van zijn vrouw Emilia Bottas kreeg hij veel kritiek, maar dat deert de Fin niet. ‘Haters gonna hate’ schreef hij bij de foto.

© Instagram

Tiffany Cromwell wielrenster

En zijn nieuwe vriendin Tiffany Cromwell vulde aan: “Fijne Valentijnsdag naar dit geweldige persoon, die mij volledig begrijpt en mij altijd aan het lachen weet te brengen. Mijn avontuurlijke maatje en trainingspartner. Ik ben zo blij jou gevonden te hebben en kan niet wachten op de avonturen die ons nog te wachten staan. En voor wie het wat aan gaat; we zijn gelukkig, en dat is voor ons alles wat telt.” En zo is het maar net!

Emilia Pikkarainen ex-vrouw Vallteri Bottas

Emilia Pikkarainen is een Finse zwemster die de nodige records heeft gebroken in het water. De blonde beauty was meerdere keren te zien op Olympische Spelen en leerde Vallteri in 2010 kennen, waarna zes jaar later een bruiloft in Helsinki volgde. In november 2019 gingen Emilia Bottas en Vallteri Bottas echter uit elkaar. Inmiddels is de autocoureur dus weer helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriendin Tiffany Cromwell.