Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Feyenoorder Gernot Trauner

Dit is de vrouw van Feyenoorder Gernot Trauner

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 8 mei 2023

Dani Jones is de prachtige vrouw van Feyenoord-verdediger Gernot Trauner. Hij tekende ondanks een contract tot en met de zomer van 2026 bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord.

De 31-jarige Gernot is al jaren samen met zijn huidige vrouw. Het stel heeft zelfs drie kinderen. De centrale verdediger van Feyenoord lijkt volop van het gezinsleven te genieten.

Dani Jones is de vrouw van Gernot Trauner
© Instagram

Inhoudsopgave

Dani Jones is de vrouw van Gernot Trauner

Dani Jones is de bescheiden vrouw van Oostenrijker Gernot Trauner. De vrouw van Gernot Trauner houdt er niet van om in de belangstelling te staan.

Het liefst blijft deze prachtige dame buiten de spotlights. In het dagelijks leven zorgt Dani voor de kinderen. Het stel heeft twee dochters en een zoontje.

Speler van Feyenoord
© Instagram

Speler van Feyenoord

De Oostenrijkse verdediger Gernot Trauner kwam op 26 juli 2021 naar Rotterdam. Feyenoord betaalde 1 miljoen euro voor de Oostenrijker.

Tot nu toe doet hij het extreem goed. De centrale verdediger heeft een vaste basisplaats in het elftal van Arne Slot. Ook Lutsharel Geertruida staat elke wedstrijd in de basis.

Het megasalaris van Gernot Trauner
© Instagram

Het megasalaris van Gernot Trauner

De kale centrale verdediger heeft bepaald geen slecht maandsalaris. Elke maand wordt er méér dan 70.000 euro bijgeschreven op zijn rekening.

Jaarlijks verdient de Oostenrijker bijna 8,5 ton. Hiermee behoort Gernot tot de grootverdieners bij Feyenoord. Alleen Alireza Jahanbakhsh en orkun Kökcu verdienen meer.

De kinderen van Gernot Trauner 

Genot Trauner en zijn vrouw hebben 3 kinderen. Twee meisjes en één jongens. De twee meisjes kwamen als eerste ter wereld.

Dit is namelijk een tweeling. Zijn zoon werd enkele jaren later geboren. Gernot woont met zijn gezin in de havenstad Rotterdam. Hier voetbalt hij ook.