Spelersvrouw.nl

Charlotte van der Kar vriendin van Laurens de Plus

Charlotte van der Kar is de vriendin van Laurens de Plus, wielrenner uit België die sinds 2019 voor Team Jumbo-Visma fietst.

Inhoudsopgave

Charlotte van der Kar vriendin Laurens de Plus

Charlotte van der Kar studeert rechten op de universiteit van Eindhoven. Als ze niet in de studiebanken zit gaat de brunette graag op pad met vriend Laurens de Plus, of met haar vriendinnen. Ze bestijgt regelmatig de Brabantse terrassen voor een goed glas wijn, en houdt er verder van om het buitenland in te trekken. Bij voorkeur onder een warme zon.

Charlotte en Laurens de Plus al jarenlang samen

In 2017 refereerde Laurens de Kar in een interview nog aan zijn Charlotte, toen hij aan HNB zijn verbeterpunten opsomde en toekomstige obstakels benoemde. “Zoals ik ook naar het buitenland zal moeten verhuizen als ik het echt wil maken.”

“Mijn vriendin studeert hier nog twee jaar, dus nu is het nog moeilijk. En in ‘Hotel Mama’ heb ik het verre van slecht. Maar op termijn is het buitenland onvermijdelijk”, zei de wielrenner.

Laurens de Plus wielrenner Team Jumbo-Visma

Charlotte staat dus op het punt van afstuderen en mogelijk denkt ze alvast aan die volgende stap met haar Laurens. Tot dusver wist hij al wel enkele veelbelovende prijzen te pakken: de meest recente zijn de UCI Ploegentijdrit in Innsbruck in 2018 en de eerste etappe van de UAE Tour (eveneens ploegentijdrit) een jaar later.

Dikwijls rijdt Laurens de Plus met vriendin Charlotte van der Kar langs het parcours. De twee zijn duidelijk stapelverliefd op elkaar, en er lonkt een rooskleurige toekomst voor het duo. Mierzoet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Mag ik dan ook eens een foto?” 😅 #LBL #busydays

Een bericht gedeeld door Charlotte van der Kar (@charlotte.vdk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Miles apart but close at heart ❤️lighting lots of candles for a speedy recovery for all of you #strongguys

Een bericht gedeeld door Charlotte van der Kar (@charlotte.vdk) op