Spelersvrouw.nl

Bente Schuurmans vriendin van Sepp van den Berg

Bente Schuurmans is de vriendin van Sepp van den Berg, Nederlandse voetballer van FC Schalke 04 en jeugdinternational van Oranje.

Inhoudsopgave

Bente Schuurmans vriendin Sepp van den Berg

Bente Schuurmans is twintig jaar jong, maar heeft inmiddels al zeker vier jaar een relatie met Sepp van den Berg, die 21 jaar is. Ze kunnen dus met recht elkaars jeugdliefdes genoemd worden.

De in Dalfsen geboren Bente is in tegenstelling tot haar vriendje géén voetbalfanaat: zij speelt zelf in de Meiden A1 van hockeyclub SCHC en wordt al gesponsord door Excite Hockey. Dat ze talentvol is in haar sport heeft ze dus wél gemeen met Sepp.

© Instagram

Bente Schuurmans talentvol hockeyster

Als Bente niet op school zit of op het hockeyveld staat spreekt ze graag af met Sepp of haar vriendinnen. Verder is ze dol op reizen: zo is de blondine al in onder meer het Afrikaanse Swaziland, het Oostenrijkse Salzburg en het Spaanse Marbella geweest.

© Instagram

Sepp van den Berg was een grote belofte van PEC Zwolle

Vriend Sepp staat in Nederland aangeschreven als één van de grotere talenten van zijn generatie. De centrale verdediger debuteerde al op zestienjarige leeftijd in de Eredivisie namens PEC Zwolle, speelde al voor diverse jeugdploegen van Oranje en heeft zelfs een seizoen bij Liverpool Fc meegedraaid. Helaas kwam hij alleen uit voor de ploeg in de beker.. Momenteel is hij 21 jaar en is hij actief in Duitsland bij Schalke 04