Spelersvrouw.nl

Bente Schuurmans vriendin van Sepp van den Berg

Bente Schuurmans is de vriendin van Sepp van den Berg, Nederlandse voetballer van PEC Zwolle en jeugdinternational van Oranje.

Bente Schuurmans vriendin Sepp van den Berg

Bente Schuurmans is zeventien jaar jong, maar heeft inmiddels al zeker een jaar een relatie met Sepp van den Berg, die eveneens zeventien lentes is. Ze kunnen dus met recht elkaars jeugdliefdes genoemd worden.

De in Dalfsen geboren Bente is in tegenstelling tot haar vriendje géén voetbalfanaat: zij speelt zelf in de Meiden A1 van hockeyclub SCHC en wordt al gesponsord door Excite Hockey. Dat ze talentvol is in haar sport heeft ze dus wél gemeen met Sepp.

Bente Schuurmans talentvol hockeyster

Als Bente niet op school zit of op het hockeyveld staat spreekt ze graag af met Sepp of haar vriendinnen. Verder is ze dol op reizen: zo is de blondine al in onder meer het Afrikaanse Swaziland, het Oostenrijkse Salzburg en het Spaanse Marbella geweest.

Sepp van den Berg grote belofte van PEC Zwolle

Vriend Sepp staat in Nederland aangeschreven als één van de grotere talenten van zijn generatie. De centrale verdediger debuteerde al op zestienjarige leeftijd in de Eredivisie namens PEC Zwolle, speelde al voor diverse jeugdploegen van Oranje en wordt al een tijdje gelinkt aan een transfer naar onder meer PSV en het Engelse Liverpool FC.

Het is natuurlijk nog maar de vraag of Sepp al op zijn zeventiende wil verhuizen, en wat zijn grote liefde Bente dan gaat doen, maar duidelijk is dat er een rooskleurige toekomst lonkt voor de geboren Zwollenaar. Hopelijk mag Bente Schuurmans dat nog jarenlang aan zijn zijde meemaken, want ze vormen een schattig koppel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Alweer 1 jaar met kleine ❤️

Een bericht gedeeld door Sepp v/d Berg (@seppvdberg_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij wensen iedereen een fijne kerst 🎄❤️

Een bericht gedeeld door Sepp v/d Berg (@seppvdberg_) op