Spelersvrouw.nl

Gijp, Genee en Derksen: Zo zien de VROUWEN van de VOETBAL INSITE-heren eruit

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 26 augustus 2022

Ze hebben over alles en iedereen een mening, inclusief elkaars vrouwen! De heren van Voetbal Insite houden wel van het vrouwelijk schoon en praten maar wat graag over mooie dames. Maar hoe zien hun eigen vrouwen er eigenlijk uit? Wij zetten ze voor je op een rij!

Inhoudsopgave

WILFRED GENEE is getrouwd met radijsjes en onbespoten groenten-liefhebber LILI PIRAYESH

In het verleden zou Wilfred Genee naar verluidt nogal een womanizer zijn geweest, maar sinds hij samen is met Lili Pirayesh is de pedante televisiepresentator de rust zelve. Althans, hij blijft verslaafd aan karaoke-zingen, maar zijn leefstijl is wel flink gezonder geworden.

Lili is bovendien het zakelijk brein in Huize Genee. Lili bedacht slim de beruchte gezonde voedingslijn en is tevens manager van haar man. Wil je weten wat Genee aan salaris verdient bij VI? Of wie zijn ex-vriendin is? Check dan het uitgebreide artikel via de link hieronder.

Je leest alles over Lili Pirayesh plus foto’s in dit artikel.

RENE VAN DER GIJP verloor onlangs zijn partner DANIELLE, maar was tevens samen met LINDA SCHRODER

Lolbroek Rene van der Gijp brak al menig vrouwenhart, maar in 2016 werd zijn eigen hart met verdriet vervuld. Onverwacht overleed zijn levenspartner Danielle. We schrijven bewust levenspartner, want Van der Gijp woonde het liefst alleen en zag de moeder van zijn zoon af en toe.

Zijn open relatie maakte het voor Gijp ook mogelijk om te blijven genieten van ander vrouwelijk schoon. Want naar verluidt zou de jolige analyticus ook een relatie hebben gehad met een veel jongere mooie blondine. Wil je weten wie? Check dat het artikel over de vrouwen in het leven van Van der Gijp via de link hieronder!

Je leest alles over de vrouwen in het leven van RENE VAN DER GIJP in dit artikel.

HANS KRAAIJ JR versleet meer vrouwen dan voetbalschoenen, maar SOPHIE NUIJTEN wist hem te temmen

Honderden, misschien wel duizenden vrouwen versleet Hans Kraaij junior. Hij betaalt zich scheel aan alimentatie uit eerdere huwelijken, maar uiteindelijk is het helemaal goedgekomen met HANSIE HANSIE. Zijn prachtige vriendin komt uit België en is met recht een knappe verschijning te noemen. Ze luistert naar de naam Sophie Nuijten en je leest meer over haar (+foto’s en video) via onderstaand artikel.

Je leest alles over de knappe SOPHIE NUIJTEN plus FOTO’S in dit artikel over haar.

GERT JAN VERBEEK bleef lang vrijgezel, tot hij SABINE REINDERS ontmoette

Zijn bijnaam is Rambo, maar is Gert Jan Verbeek ook zo wild in bed? Tot voor kort ging de stoere en norse trainer als vrijgezel door het leven, tot hij Sabine ontmoette. Deze blondine woont net als Verbeek in Friesland en hun relatie is zelfs zo sterk dat ze begin 2017 een eerste kindje kregen. Ben je benieuwd wie deze dame is die Gertjan ‘Rambo’ Verbeek wist te temmen? Je leest alles over haar plus een video in ons uitgebreide artikel, te vinden via de link hieronder.

Je leest alles over SABINE REINDERS in dit artikel.

Taartenmeisje SENSI LOWE is het rondborstige verjaardagscadeau van VI

Dat is nog eens een heerlijk verjaardagscadeau! Want als één van de VI-heren jarig is, kun je er zeker van zijn dat de bijbehorende taart wordt gebracht door Sensi! De blondine met cup D paradeert dan met haar jurkje met flink decolleté naar de jarige job en dat vinden met name Jan Boskamp, Rene van der Gijp, Hans Kraaij jr en Johan Derksen bepaald geen straf! ,,Vroeger had ik er een hekel aan als mensen over mijn borsten begonnen, maar inmiddels maak ik mij er niet meer druk on. Ik heb ze nu eenmaal, kan ze er moeilijk afhakken, dus heb ik besloten om ze te omarmen, hahaha”, vertelde de vriendin van de show in een interview. Wil je meer lezen of vooral zien van deze heerlijke blondine? Klik dan op de link hieronder.

Check de pikante foto’s van SENSI LOWE in dit artikel.

JAN BOSKAMP verloor zijn vrouw JENNY maar hervond de liefde bij LYDIA

Natuurlijk is ook Jan Boskamp dol op mooie vrouwen, maar van alle heren van Voetbal Insite is hij toch wel de meest trouwe en betrouwbare van het stel. De Rotterdammer was lang samen met zijn jeugdliefde Jenny, tot ze ziek werd en overleed. Boskamp hervond de liefde en is nu samen met Lydia. Wil je meer over het liefdesleven van Jan Boskamp lezen? Check dan ons artikel via de link hieronder.

Je leest alles over de liefdes van JOHAN BOSKAMP in dit stuk.

VALENTIJN DRIESSEN weet zijn privéleven goed geheim te houden

Je leest meer over VALENTIJN DRIESSEN in dit artikel.

JOHAN DERKSEN is samen met zijn DERDE vrouw: ISABELLE PIKAAR

Johan Derksen mag dan de 65 al ruimschoots gepasseerd zijn, hij blijft de geest van een puber hebben. De voormalig hoofdredacteur maakt volgens bardame Escha (over haar lees je meer later in dit artikel) zowel in als buiten de uitzendingen veel vunzige grapjes. Derksen loopt bovendien over van de anekdotes met dames van lichte zeden in Boekarest en andere oorden waar hij als journalist kwam.

Inmiddels is Johan Derksen toe aan zijn derde vrouw, die luistert naar de naam Isabelle Pikaar. Ben jij benieuwd wie deze dame is die het ondanks alles volhoudt met de Snor? Check dan haar uitgebreide profiel via de link hieronder en kom er tevens achter hoeveel Johan Derksen aan salaris verdient met zijn optredens in VI!

Je leest alles over Isabelle Pikaar plus een video van het koppel in dit artikel.

DANNY VERA is een bofkont met zijn prachtige ESCHA TANIHATU

Wat is het toch heerlijk om de week op maandag te beginnen en op vrijdag te besluiten met het kijken naar de mooie ESCHA. De vriendin van Danny Vera is het oogappeltje van Voetbal Insite. En het leuke is: deze knappe Zeeuwse brunette vindt het helemaal niet erg dat de kijkers van VI zo kunnen genieten van haar knappe koppie.

Escha is namelijk allesbehalve preuts aangelegd en heeft geen moeite met naakt. Dat deed haar dan ook besluiten om uit de kleren te gaan voor Playboy. Nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke bardame? Check dan haar profiel met veel prachtige pikante foto’s via de link hieronder.

Je leest meer over ESCHA plus 5 heerlijke FOTO’S in dit artikel.

9 comments