Spelersvrouw.nl

Corine van der Zijden vriendin van Mike Teunissen

Corine van der Zijden vriendin van Mike Teunissen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Corine van der Zijden is de vriendin van Mike Teunissen, Nederlandse wielrenner van Team Jumbo-Visma. De twee wonen sinds 2018 samen in Rosmalen.

Inhoudsopgave

Corine van der Zijden vriendin Mike Teunissen

Corine van der Zijden is geboren in het Zuid-Hollandse Tienhoven. Ze studeert momenteel Psychologie op de universiteit van Utrecht, maar haar hart ligt net als bij vriend Mike Teunissen op de fiets.

Ze reed onder meer clubcompetities in Team Jan van Arckel en zeven jaar geleden boekte ze al haar eerste succes in de sport, door European Champion Time Trial te worden in de categorie junior women. Tegenwoordig rijdt Corine voor het Feminine Cycling Team.

Mike Teunissen wielrenner Team Jumbo-Visma

Corine en Mike zijn dus niet alleen verliefd op elkaar, maar beiden ook op de wielrensport. Mike begon in 2002 en boekte sindsdien al meerdere successen, zoals de derde plaats op het Nederlands kampioenschap op de weg, een tweede plaats op het NK veldrijden en de vierde plaats op het EK veldrijden voor junioren in 2009.

Vier jaar later werd Teunissen zelfs kampioen bij de beloften. Hij staat ingeschreven bij de Wielervereniging Schijndel en stapte in 2018 over van Team Sunweb naar Team Jumbo-Visma.

Corine van der Zijden en Mike Teunissen wonen al samen

De Limburger studeerde tussen het fietsen door ook nog: op het Saxion in Deventer, aan de opleiding Commerciële Economie, die hij in 2018 afrondde. Ze hebben allebei een druk leven dus, maar getuige enkele zoete kiekjes op de sociale media heeft Mike nog voldoende tijd over voor zijn knappe geliefde, Corine. En dat geldt andersom ook!