Spelersvrouw.nl

Josephien Werleman vriendin van Abdel Belarbi

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 oktober 2020

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Josephien Werleman is de vriendin van Abdel Belarbi, een Nederlandse voetballer van topclub Feyenoord. In 2019 mocht hij voor het eerst meetrainen met de eerste selectie, even later tekende de aanvaller zijn eerste profcontract in Rotterdam. Sinds juni 2022 heeft hij een contract getekend bij ADO Den Haag.

Inhoudsopgave

Josephien Werleman vriendin Abdel Belarbi

Josephien Werleman is een knappe krullenbol, geboren en getogen in Rotterdam. Aldaar studeert ze aan de opleiding Rechten en Rechtswetenschappen op het Erasmus College. Duidelijk beauty én de brains, dus. In haar vrije tijd gaat Josephien graag op pad met haar scooter, of op vakantie naar warme landen. Zo is ze al op onder meer Curaçao geweest.

Abdel Belarbi oud-voetballer Feyenoord

In 2019 mocht Abdel Belarbi voor het eerst meetrainen met de hoofdmacht. De toenmalige trainer Jaap Stam haalde hem bij de eerste selectie zodat hij alvast kon ruiken aan het allerhoogste niveau. Abdel was toen pas 17 jaar jong. Eerder speelde hij overigens voor amateurclubs SVV en CWO.

Afgelopen juni heeft Abdel een contract bij Ado Den Haag!

Eerste profcontract

In mei 2019 mocht Abdel Belarbi in het bijzijn van zijn vriendin Josephien Werleman, en zijn familie, een eerste contract als prof tekenen bij Feyenoord. De club legde hem tot medio 2022 vast. “Het is prachtig om bij deze grote club een contract te tekenen, echt een droom die uitkomt. Daarnaast voelt het voor mij als een stimulans richting de toekomst”, reageerde de speler zelf.

En de directeur van toen, Martin van Geel, zei over Belarbi: “Abdel is een echte spits in een drie-aanvallers systeem. We geloven dat hij, ondanks dat hij nog jong is, al de kwaliteiten bezit om volgend seizoen permanent aan te sluiten bij Onder 19.” Dat is uiteindelijk ook gebeurd, en dus zal zijn vriendin Josephien Werleman ongetwijfeld ontzettend trots op haar liefje zijn!