Spelersvrouw.nl

Rosa Schmidt vriendin van Teun Koopmeiners

Rosa Schmidt is de vriendin van Teun Koopmeiners, voetballer van AZ. De twee kwamen elkaar in het AFAS Stadion regelmatig tegen, want Rosa heeft stage gelopen bij de Alkmaarse voetbalclub.

Rosa Schmidt vriendin Teun Koopmeiners

Rosa Schmidt is geboren en getogen in Alkmaar, de stad waar haar vriend Teun Koopmeiners natuurlijk voetbalt voor AZ. De beeldschone blondine studeerde er op het PCC Lyceum, maar duikt tegenwoordig in de boeken op de Hogeschool van Amsterdam voor haar bachelor in human resource management.

Rosa Schmidt liep stage bij AZ

Tijdens haar studie heeft Rosa stage gelopen bij AZ, waar ze stage liep en dus voetballer Teun Koopmeiners regelmatig tegen het lijf liep. Verder is Rosa medewerkster op het afsprakenbureau van Advitas (financiële diensten).

Als Teun en vriendin Rosa Schmidt beiden tijd hebben, pakken ze maar wat graag hun koffers in om de wereld te verkennen. Zo genoten de twee in de zomer van 2019 nog van het prachtige Cuba én brachten ze een bezoekje aan Italië.

Teun Koopmeiners voetballer AZ

Teun Koopmeiners staat al jaren bekend als een grote belofte van AZ. In het seizoen 2018/2019 brak de verdediger annex middenvelder definitief door en dus zijn de verwachtingen rondom hem erg hoog gespannen.

Kenners voorspellen dat Teun in de toekomst zeker zijn geluk mag gaan beproeven in een buitenlandse topcompetitie. Voor hem en vriendin Rosa Schmidt wacht dan dus een verhuizing. Koopmeiners werd al een tijdje aan Spartak Moskou gelinkt, maar hopelijk voor Rosa kiest hij toch voor een iets warmer land!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La Habana Habana 🇨🇺❤️

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners) op