Spelersvrouw.nl

Laura van Leeuwen vriendin van Joël Drommel

Laura van Leeuwen is de vriendin van Joël Drommel, de keeper van PSV. Joël is pas 22 jaar jong, maar nu al meer dan zeven jaar samen met Lotte. Ware jeugdliefdes, dus.

Inhoudsopgave

Laura van Leeuwen vriendin Joël Drommel

Laura van Leeuwen is geboren in Blaricum, maar woont tegenwoordig in Bussum. In de zomer van 2019 studeerde ze af op het Joke Smit College, een school voor volwassenenonderwijs (VAVO), in Amsterdam.

Getuige de kiekjes op haar Instagram is ze Laura het liefst in een warm land, hier ver vandaan. Ze is al onder meer in Las Palmas, Gran Canaria, Curaçao, Parijs, Ibiza en Mykonos (Griekenland) geweest. Meer dan eens maakte ze de reis aan de zijde van haar vriend Joël Drommel.

Lees ook: Wauw dit is de vriendin van Walter Benítez

© Instagram

Laura van Leeuwen trouwe supporter van haar vriend Joël Drommel

In mei 2019 tekende Joël Drommel nog een nieuw contract dat tot medio 2021 doorloopt bij FC Twente. Natuurlijk was de apetrotse vriendin Laura daar ook bij aanwezig. “FC Twente is een fantastische club en ik ben blij dat ik hier in De Grolsch Veste blijf spelen”, reageerde de jonge doelman destijds bij het persmoment.

Joël Drommel met FC Twente terug in de Eredivisie

“We hebben een paar moeilijke seizoenen gehad bij de club en het was prachtig om afgelopen seizoen met de supporters kampioen te worden en zo terug te keren in de Eredivisie. Ik wil weer met FC Twente in de Eredivisie spelen en me hier verder ontwikkelen.”

Dat zal Joël natuurlijk gaan doen onder toeziend oog van een fiere Laura van Leeuwen. Een mooi koppel!

Drommel naar PSV

Op 1 juli 2021 tekende Joël voor het Eindhovense PSV een contract voor ruim 3,5 miljoen. In het seizoen van 21/22 speelde hij 47 wedstrijden in het shirt van PSV. Maar in het seizoen 22/23 loopt het nog niet helemaal voor de wind. Drommel keepte namelijk nog maar één wedstrijd.