Spelersvrouw.nl

Matilde Faria, vrouw van José Mourinho

Succescoach José Mourinho is al sinds 1989 samen met Matilde ‘Tami’ Faria. Samen hebben ze twee kinderen: Matilde ‘Tita’ Mourinho en José Mourinho Jr, die Zuca genoemd wordt.

De Portugese coach heeft de namen van zijn geliefden getatoeerd op zijn arm. Mourinho is een echte familieman. In interviews vertelde hij bovendien dat zijn vrouw en kinderen thuis de dienst uitmaken. ,,In relatie tot mijn werk proberen ze mij niet te beïnvloeden, maar aan het einde van de dag hebben ze toch een grote invloed gehad op het verloop ervan. Zeker als het gaat om waarheen te gaan, waar te werken en wanneer te veranderen, hebben ze een grote invloed op mij.”

José Mourinho leerde zijn vrouw Matilde Faria kennen toen ze nog tieners waren, opgroeiend in Setúbal. Over haar dagelijks leven is weinig bekend. Wat dat betreft is dochter Mathilde Mourinho een stuk bekender in de Engelse boulevardkranten. Ze trok de aandacht met haar diepuitgesneden jurk en volle boezem tijdens de GQ Awards, waar ze aan de zijde van vader José Mourinho kwam.

Daarnaast werd gespeculeerd dat ‘Tita’ wat zou hebben met One Direction zanger Niall Horan. Dat wordt echter ontkend. De reden dat ze vaak gespot worden samen is omdat Niall Horan een groot voetbalfan zou zijn. Zoon José Mourinho junior bouwt aan een voetbalcarrière als keeper.

Matilde Faria is de vrouw van succescoach José Mourinho

José Mourinho en vrouw Matilde zijn overtuigd katholiek. Ze zijn bovendien nauw betrokken bij goede doelen-projecten in Setubal.

Toch schreef The Sun in 2007 dat José Mourinho een buitenechtelijke affaire zou hebben met een vrouw genaamd Elsa Sousa. Die sprak: ,,Ik houd veel van José. De chemie tussen ons was intens. Hij is erg aardig, lief en aantrekkelijk.” De affaire van de vreemdgaande Mourinho zou twee jaar geduurd hebben. Een vriend van Elsa verkondigde in de media: ,,Ze deden erg intieme dingen samen. Mourinho is een erg seksuele man. Hij houdt er bijvoorbeeld van om de liefde te bedrijven op de muziek van Sting.”

Parabéns matilde 😗. Adorei o outfit 😉#matildemourinho Like it

Een bericht gedeeld door Lúcia garcia (@luciagarcia8_oficial) op