Spelersvrouw.nl

Christelle Cannas, vriendin van Kevin Mirallas

Kevin Mirallas heeft al jaren een relatie met vriendin Christelle Cannas, die hij op vakantie leerde kennen.

De aanvaller was op vakantie in Tunesië toen hij bij het zwembad in contact kwam met de mooie Christelle Cannas. Al snel sloeg de vonk over en kregen ze een relatie. Sinds 2011 mag Christelle zich Mirallas noemen: in dat jaar stapten ze in het huwelijksbootje. Inmiddels hebben ze ook een zoontje: Juan.

In 2015 werd er druk gespeculeerd over een vertrek bij Everton, maar Mirallas vertelde toen dat hij en zijn vrouw Christelle erg gelukkig zijn in Liverpool: ,,Mijn familie en ik zijn altijd gelukkig geweest in deze club en stad, dus het is zonde dat er zaken worden gezegd die niet van mij komen.” Mirallas komt uit Luik en liet onlangs zijn Bentley Continental GT goudkleurig spuiten. Tevens liet hij toen de initialen van hem en Christelle in de hoofdsteunen graveren. Zo weten ze beiden in ieder geval waar ze moeten gaan zitten in de auto en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Kevin Mirallas heeft een relatie met Christelle Cannas

Kevin en Christelle Mirallas geven weinig interviews. Vader Mirallas daarentegen zei al een aantal jaren terug: ,,Ze hebben elkaar ontmoet toen ze zestien jaar oud waren. We gingen op vakantie naar Tunesië en het was liefde op het eerste gezicht. Hij heeft altijd gezegd dat hij rond zijn 23e wilde trouwen. Hij vond dat ook een mooie leeftijd voor een eerste kindje en dankzij zijn carrière is dat allemaal heel snel gegaan. Hij heeft alle kwaliteiten om een goede vader te worden. Als hij een kind ziet, gaat hij er altijd mee spelen. Maar ik denk dat hij streng gaat zijn”, aldus een trotse José Mirallas.

Het is niet geheel duidelijk wat Christelle in het dagelijks leven doet. Enkel weten we dat ze een mooie glimlach heeft, een slank figuur en kort zwart haar.