Spelersvrouw.nl

Nemanja Gudelj en het vriendinnenmysterie

Nemanja Gudelj en vriendinnen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 juni 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Oud-Ajacied Nemanja Gudelj heeft vrijwel alles: kracht, passie, doorzettingsvermogen, een vlammend schot en een uitstekende techniek. De middenvelder mist slechts één ding: een vriendin.

Waar zijn mede profs hun prachtige vriendinnen maar wat graag showen aan de buitenwereld, blijft het vanuit huize Gudelj oorverdovend stil. De oud speler van AZ en NAC lijkt totaal niet bezig te zijn met vrouwelijk schoon. Hij gaat wel op stap, zo maken we op uit zijn Instagram profiel, maar hij vindt het niet nodig om te pochen met VIP tafels vol champagne en prachtige meiden. Liever houdt hij zijn lijf fit en strak. Een directe tegenstander die hem kapot heeft gespeeld is hij al lang niet meer tegen gekomen: ,,Als er een keer eentje net zo fit is, pak ik hem op het laatst op mentaliteit. Die geeft mij extra brandstof. Ik sterf liever dan dat een tegenstander sterker is.”

Gudelj is een familiemens. Hij doet alles voor zijn vader Nebosja en broer Dragi. Toen hij onderhandelde met Ajax, bedong hij zelfs dat zijn vader scout kon worden in Amsterdam en Dragi naar Jong Ajax werd getransfereerd. Nemanja houdt zijn familie nou éénmaal graag dichtbij. Ook zijn zusje en moeder (fitnessinstructrice) spelen een essentiële rol in zijn glansrijke leven.

Nemanja Gudelj en vriendinnen

,,Gudelj is een van mijn beste vrienden. Hij ziet er heel stevig uit en is ook heel sterk, maar van binnen is hij een heel vriendelijke en eerlijke jongen. Het enige minpunt is dat hij voor Partizan Belgrado is, en niet voor Rode Ster, haha”, stelde Filip Djuricic in 2013 over zijn landgenoot. De twee zijn kameraden en gingen zelfs samen op zomervakantie. ,,Wat ik knap vind, is dat hij volledig voor zijn sport leeft. Dat geldt eigenlijk voor het hele gezin.”

Oud-ploeggenoot Kees Luijckx over ‘Neno’: ,,Hij is een showmannetje. Wij hielden hem met beide benen op de grond. Kwam hij ’s ochtends binnen in een loeistrakke outfit, zeiden we: ‘Jeetje Neno, kun je nog wel ademen zo?'” Gudelj erkent zijn voorliefde voor mode: ,,Ik ben ijdel. Ik wil dat alles perfect zit en oogt, dat geeft me vertrouwen. Mijn moeder, broertje en zusje hebben dat ook.”

En, half april 2015, sprak Gudelj voor het eerst openlijk in de media over zijn liefdesleven, zij het summier: ,,Ik sta nu pas open voor een vriendin.”