Spelersvrouw.nl

Paul Jans vriend Kika van Es

Stefan Vingerhoets vriend Kika van Es

Paul Jans is de vriend van Kika van Es, speelster van het vrouwenelftal van Oranje. De twee zijn al ff samen, nadat haar relatie uitging met Stefan Vingerhoets. Kika is momentel verdediger van PSV Eindhoven. Nadat ze bij PSV moest vertrekken door haar relatie met teammanager Stefan Vingerhoets, wist ze al snel weer op te krabbelen naar het hoge niveau.

Inhoudsopgave

Paul Jans en Kika

Paul Jans is de vriend voetbalster Kika van Es. Ze zijn nu dik een jaar samen en lijken heel gelukkig te zijn met elkaar. Samen delen ze een zoontje die Paul uit een eerdere relatie heeft gekregen. Paul Jans is ook een voormalig profvoetballer van onder meer VVV-Venlo, NEC en FC Den Bosch.

© Instagram

Stefan Vingerhoets ex-vriend Kika van Es

De twee leerden elkaar namelijk kennen op de werkvloer bij PSV. Stefan Vingerhoets was er teammanager van de PSV Vrouwen, waarin Kika van Es toen speelde. Toen ze steeds closer werden en uiteindelijk een relatie kregen greep PSV in. Dat meldde het blad Weekend destijds.

De club vreesde dat het groepsproces en de hiërarchie in het geding zou komen besloot niet de laagst geplaatste werknemer de laan uit te sturen, zoals in het ‘normale’ bedrijfsleven wel vaak gebeurd, maar speelster Van Es moest vertrekken. Zo bleef Stefan Vingerhoets wel de vriend van Kika van Es.

PSV stuurt Kika van Es vanwege de liefde weg

Niet veel later tekende de linksback bij Achilles’29, een veel kleinere club. De stap zorgde dan ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen, maar Van Es besloot nooit uit de school te klappen. Zij beweerde voor de camera van Omroep Gelderland dat ‘ze voor Achilles had gekozen omdat zij het vrouwenvoetbal serieuzer nemen dan PSV’. Dat lijkt dus echter een drogreden: de bloeiende liefde voor Stefan lag ten grondslag aan de stap achteruit richting Groesbeek.

Dat Van Es dit over had voor het in stand houden van haar relatie met Vingerhoets, zegt natuurlijk al veel. De twee zijn nu, drie jaar later, dan ook nog altijd gelukkig samen. Van Es speelde uiteindelijk slechts een jaartje bij Achilles en belandde via FC Twente in 2018 bij Ajax. De goedlachse blondine ontwikkelde zich goed en geldt nu als een belangrijke speelster in de WK 2019-selectie van de Oranje Leeuwinnen. Ondertussen werkt vriend Stefan Vingerhoets van Kika van Es nog altijd bij PSV, als teammanager van het vrouwenelftal.

© Instagram