Spelersvrouw.nl

Amber Davies, de bekende ex-vriendin van Ruben Loftus-Cheek

Amber Davies is de bekende ex-vriendin van Chelsea speler Ruben Loftus Cheek. Amber is een erg getalenteerd danseres en acteur. Op instagram deelt ze foto’s met haar 1,3 miljoen volgers. Ruben Loftus-Cheek is een bekende Engelse voetballer die al een aantal jaar op het hoogste niveau in de Premier League mee draait. Maar hoe zijn deze twee bij elkaar terecht gekomen?

Inhoudsopgave

Amber Davies en Ruben Loftus-Cheek

Zo’n vier jaar geleden zat Amber in een live radio uitzending, toen ze Ruben een berichtje stuurde op Instagram. Het gerucht ging dat ze sinds die tijd samen waren. Veel roddels gingen er aan voorbij op het internet. Alleen verdwenen alle gerucht over een mogelijke relatie toen Amber een foto plaatste met haar vriend op Instgram. Op dat moment waren ze nog niet zolang samen. Wel hebben ze samen de lockdown en kerst 2020 doorgebracht. Haar vriend is Nick Kyriacou, een onbekende voor de mediawereld maar hij is een top zakenman!

© Instgarm

Wie is de bloedmooie Amber Davies?

Amber Davies is op 4 oktober 1996 geboren in het noorden van Wales. Haar jongere jaren bracht ze door zoals de meeste tieners in het land. Vader was loodgieter en moeder zat in de verpleegkunde. In een interview met OK! gaf ze aan dat ze uit een arbeidsomgeving komt en dat hard werken een must is.

Amber is bekend geworden door het programma Love Island, maar hiervoor deed ze ook nog mee aan The X Factor. In 2017 verscheen ze dus in het 3e seizoen van het programma Love Island. Ze wist het programma te winnen samen met Kem Cetinay. Na de zending op TV is ze niet stil gaan zitten. Zo kondigde ze hetzelfde jaar nog een lingerielijn bij het grote bedrijf Boux Avenue. En lanceerde ze een eigen kledinglijn met Motel Rocks.

© Instagram

Loftus Cheek speler van Chelsea!

Ruben Loftus-Cheek is een kind van Chelsea. De Engelsman speelde al vanaf zijn 8e jaar voor de Europese topclub. Hij liet elk jaar weer een goeie indruk achter en dat bracht hem bij de U-21 van Chelsea. Hij liet goeie dingen zien en dat werd beloond. In mei 2013 mocht hij aansluiten bij het eerste team van Chelsea, die toen een afsluitende wedstrijd tegen Manchester City speelde.

In het seizoen 2014-15 maakte hij zijn officiële debuut voor Chelsea in een Champions Leauge wedstrijd tegen Sporing CP. In januari 2015 maakte hij dan ook zijn debuut voor Chelsea in de Premier League. Hij viel in voor Oscar in gelijkspel tegen opnieuw Manchester City. Ruben werd in 17-18 uitgeleend aan Crystal Palace om aan meer speeltijd te komen. Ook werd hij in het seizeon 20-21 gehuurd door Fulham, waar hij dat seizeon tot 32 wedstrijden kwam.

Inmiddels is hij weer terug op Stamford Bridge en lijkt hij weer een vaste waarde te zijn geworden voor de ploeg van Frank Lampard.

© Instagram