Spelersvrouw.nl

Wie is de vrouw van Erik ten Hag?

Erik ten Hag vrouw

Wie is de vrouw van Erik ten Hag? De in Haaksbergen geboren Ten Hag is tegenwoordig de trainer van Ajax, maar heeft al aardig wat clubs mogen trainen. Al die tijd werd hij gesteund door zijn vrouw, maar tot op heden is het hem goed gelukt om haar uit de schijnwerpers te houden. De naam van de vrouw van Erik ten Hag is dan ook onbekend, al is er wel het één en ander over haar bekend.

Inhoudsopgave

Wie is de vrouw van Erik ten Hag?

Wie is de vrouw van Erik ten Hag? Het is inmiddels duidelijk wie de dame is die al jarenlang achter Ten Hag staat. De naam is Bianca, hier onder zie een foto van de twee. Maar verder is er niet veel bekend over haar. Wat wel bekend is, is dat er een vrouw achter Erik ten Hag staat. Samen hebben zij drie kinderen: één zoon en twee dochters. Toch wil Ten Hag zijn vrouw en kinderen niet altijd vermoeien met zijn keuzes.

Toen hij ervoor koos om naar Amsterdam te vertrekken en als trainer aan de slag te gaan voor Ajax, koos hij er bewust voor zijn gezin in Oldenzaal (Twente) achter te laten. “Hun leven hoeft niet in dienst te staan van mijn leven”, vertelde de oefenmeester al eens aan TC/Tubantia. Zijn gezin is dan ook erg belangrijk voor Ten Hag, vertelde hij bij Inside Ajax. “Mijn gezin en familie staan altijd boven alles. Dat zeg ik ook altijd tegen mijn spelers: voetbal is ontzettend belangrijk, maar daarboven komt nog het gezin en de familie.” Zelf woont hij momenteel in Amsterdam boven een supermarkt.

©

Kinderen Erik ten Hag

Erik ten Hag focust zich volledig op zijn carrière als voetbaltrainer. Ook één van zijn kinderen zou wel eens in de voetbalwereld terecht kunnen komen. Alhoewel over zijn dochters niet meer bekend is dan dat er één op paardrijden heeft gezeten, is wel duidelijk dat zijn 21-jarige zoon druk met voetballen bezig is. Hij is al eens gestopt met voetbal, maar probeert de draad weer op te pakken.

“Elk kind maakt zijn keuzes en zoekt zijn geluk. Dat probeer je te sturen, maar je moet ze vooral vrijlaten”, vertelde Ten Hag daar al eens over in gesprek met De Volkskrant. De zoon van Ten Hag kwam ook in 2017 al eens in het nieuws. Toentertijd had hij een ernstig auto-ongeluk gehad.