Spelersvrouw.nl

Nikki Plessen, de vermeende flirt van Rafael van der Vaart

Nikki Plessen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 oktober 2013

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Legio vrouwen schurken maar wat graag aan tegen de schijnwerpers die bij bekende voetballers horen. TV presentatrice Nikki Plessen heeft weliswaar haar eigen showbizzcarrière, maar werd toch al meerdere malen gelinkt aan voetballers zoals Ferdinand Katipana en Rafael van der Vaart.

Inmiddels is Katipana, een Molukse Amsterdammer, al wat jaartjes gestopt als voetballer, maar de oud-prof van Haarlem en Cambuur kan wel zeggen dat hij de lakens heeft gedeeld met Nikki Plessen. Ooit was dat ook te lezen op Wikipedia, maar op raadselachtige wijze is die passage later geschrapt.

Nikki Plessen en Rafael van der Vaart

De naam van Nikki Plessen werd begin 2013 ook gekoppeld aan Rafael van der Vaart. Plessen zou reden zijn geweest voor de breuk tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Zowel de voetballer als de presentatrice ontkende in alle toonaarden een affaire te hebben gehad. Nikki verstuurde zelfs een persbericht om het verhaal te ontkrachten en eiste rectificatie.

Openhartigheid kunnen we Nikki Plessen overigens niet ontzeggen. Mocht het u interesseren: in een interview met Novum zegt de blondine een hekel te hebben aan haar en zodoende al haar haar, behalve het hoofdhaar, weg te halen. Dat is ook de wens van manlief Ruben, die ‘glad’ zou prefereren. Het is maar dat u het weet. Overigens krijgt u het resultaat nooit te zien, want Plessen gaf al aan niet zonder kleren te zullen poseren voor de bekende ‘vieze boekjes’.