Spelersvrouw.nl

Kristy Willemstijn de vriendin van Quilindschy Hartman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 oktober 2020

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Kristy Willemstijn is de vriendin van Quilindschy Hartman, een Nederlandse voetballer van topclub Feyenoord. In juni 2020 tekende de linksback zijn eerste profcontract in Rotterdam, tot medio 2023.

Inhoudsopgave

Kristy Willemstijn vriendin Quilindschy Hartman

Kristy Willemstijn komt uit Ridderkerk, in de provincie Zuid-Holland. Ze volgt de MBO opleiding Juridisch – administratieve beroepen op het Zadkine College en wil daarna middels een studie HBO rechten doorstoten naar een job als advocaat. Aan ambities geen gebrek dus bij de vriendin van Quilindschy Hartman.

Quilindschy Hartman voetballer Feyenoord

Quilindschy Hartman is geboren en getogen in Zwijndrecht. Hij speelde tot in de F’jes voor amateurclub VVGZ en trok daarna richting zijn droombestemming Feyenoord. In juni 2020 mocht hij – samen met generatiegenoten Ramon Hendriks en Sem Valk – zijn eerste profcontract ondertekenen, tot medio 2023. Dat deed hij natuurlijk in het bijzijn van zijn trouwe vriendin Kristy Willemstijn.

Hartman reageerde destijds zelf: “Ik ben ongelooflijk trots. Het is een mooi moment waar ik naar heb uitgekeken, na tien jaar bij Feyenoord Academy. Ik heb veel zin in komend jaar bij Onder 21 en ben daar ook erg nieuwsgierig naar. Dat is toch meer het mannenvoetbal, je laat de jeugd achter je.”

Horrortackle tegen Ajax Onder 19

Tot dusver vergaat het Quilindschy Hartman ook in het ‘mannenvoetbal’ prima. Daar zal zijn dame Kristy Willemstijn vast maar wat trots op zijn. Al was ze dat vast even niet toen haar liefje zich schuldig maakte aan een ware ‘horrortackle’ tijdens een wedstrijd tegen de rivalen van Ajax Onder 19. Hartman kreeg rood en er ontstond een flink opstootje.