Spelersvrouw.nl

Naomi Solange Singels, vriendin van Moussa Dembélé

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Moussa Dembélé heeft sinds 2012 een relatie met viendin Naomi Solange Singles. Het stel heeft een zoontje: Maleec.

Maleec is een naam van Arabische afkomst en betekent ‘koning’ of ‘meester’. De middenvelder van Tottenham Hotspur bekeerde zich enkele jaren geleden tot de Islam. Moussa Dembele ontmoette zijn Nederlandse vriendin naar verluidt vlak nadat hij AZ verruilde voor de Spurs. Naomi was tot dat moment model, maar besloot haar carrière te staken om met haar Belgische kanjer mee te reizen naar Londen. Niettemin is ze nog altijd een schitterende verschijning met haar slanke lijf en prachtige lange bruine haren. Tegenwoordig is Naomi Solange vooral druk met kleine spruit Maleec. Op haar Instagram profiel deelt ze maar wat graag plaatjes van hun liefdesbaby.

Volgens zijn zus Assita passen de twee erg goed bij elkaar, zo vertelde ze Dag Allemaal: ,,’t Is een rustige. Da’s belangrijk voor hem. Moussa is een huismus. Volgens mij heeft dat te maken met vroeger. Hij kreeg geregeld geen toegang tot een discotheek. Dat heeft hem een afkeer gegeven van het uitgaansleven, denk ik”, vertelt Moussa’s zus Assita in Dag Allemaal.

Vriendin Moussa Dembele: Naomi Solange Singles

Ze was wel verrast bij het horen van het babynieuws: ,,’t Was wel een verrassing, Moussa is niet de man die kindjes spontaan zal vastpakken of zo. Of hij er klaar voor is, weet ik niet. Maar hij zal een superpapa zijn op zijn manier, dat is absoluut zeker!”

Dembele is zoon van de Kempische kunstenares Tilly Huygen en de Malinees Yaya. Wat weinig mensen weten is dat de begaafde spelmaker vliegangst heeft. Tevens houdt hij van discussieren, zegt zus Assita: ,,Moussa discussieert graag. Altijd op een rustige manier, maar wel oprecht geïnteresseerd én over serieuze dingen. Volgens mij is hij spiritueler geworden. In ieder geval volwassener.” Ongetwijfeld zitten Tilly, Yaya, Assita en Naomi ook tijdens het EK op de tribune om te supporteren voor Moussa Dembele.