Spelersvrouw.nl

Amira Alves vriendin van Jurgen Ekkelenkamp

Amira Alves vriendin Jurgen Ekkelenkamp

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Amira Alves is de vriendin van Jurgen Ekkelenkamp. De pas negentienjarige middenvelder oud-ajacied maakte al zijn debuut in de Champions League voor de Amsterdammers. Tegenwoordig speelt hij voor Royal Antwerp FC.

Inhoudsopgave

Amira Alves vriendin Jurgen Ekkelenkamp

Amira Alves is een echte dierenliefhebster. Zo rijdt ze al jarenlang paard. Verder is de brunette buitengewoon sportief, want ze zat net als vriend Jurgen in de sportklas van het Oostvaarders College (OVC) in Almere. Ze deden daar samen mee aan onder meer bootcamps en sponsorlopen. Mogelijk is daar de liefde tussen de twee tieners wel ontstaan en werd Amira de vriendin van Jurgen Ekkelenkamp.

© Instagram

Amira apetrots op vriend Jurgen

Jurgen mocht tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Juventus een kwartier voor tijd binnen de lijnen komen, als vervanger van Lasse Schöne. De voormalig jeugdspeler van Almere City, geboren in Zeist, scoorde prompt bijna de 2-1 voor de Amsterdammers en maakte zich later nog extra populair bij de fans door vedette Cristiano Ronaldo op een cruciaal moment naar de grond te trekken.

Ook Amira was ongetwijfeld erg blij met debuut van haar Jurgen, die misschien wel is begonnen aan een grootse carrière. Voor nu plaatste zijn vriendin alvast twee foto’s van hem in haar Instagram-story, voorzien van twee grote hartjes. Want trots mag Amira zeker zijn!

https://twitter.com/veronicainside/status/1116274734155669504