Spelersvrouw.nl

Jaimy Kenswiel de vriendin van Denzel Dumfries

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 juli 2019

Laatst Geüpdatet: 6 januari 2023

Jaimy Kenswiel is de vriendin van Denzel Dumfries, voetballer van PSV en het Nederlands Elftal. De twee zijn al samen sinds de periode van de rechter vleugelverdediger bij Sparta Rotterdam.

Inhoudsopgave

Jaimy Kenswiel vriendin van Denzel Dumfries

Jaimy Kenswiel is geboren en getogen in Rotterdam, waar ze ook nog steeds woont. Met de transfer van haar vriend Denzel Dumfries van Sparta naar sc Heerenveen in 2017 kregen ze derhalve plots te dealen met een ware langeafstandsrelatie. De twee lijken daar echter weinig problemen mee te hebben, want ze zijn nog altijd stapelgek op elkaar.

Lees ook: Alles over Matthijs de ligt, vriendin, familie en carrière

© Instagram: ddumfries2

Jaimy Kenswiel eigenaar van webshop Four Thousand 4000

Zelf richt Jaimy zich vol op haar eigen webshop die ze in 2019 op poten heeft gezet: Four Thousand 4000. De webshop verkoopt internationaal en biedt (sport)kleding voor zowel mannen als vrouwen aan.

In het verleden was ze ook nog CEO van Loveybooth en toonde ze haar skills in de keuken op het social media-account Jaimys Bakery. De vriendin van Denzel Dumfries is derhalve absoluut veel meer dan alleen een trouwe spelersvrouw.


© Instagram: jaimykens

De vriendin van Denzel Dumfries is zijn grootste fan

In haar vrije tijd gaat Jaimy maar wat graag op reis naar verre, warme landen. We zien bijvoorbeeld kiekjes vanuit onder meer Curaçao, Aruba, Portugal en Frankrijk.

Ook is ze regelmatig op de tribune te vinden als haar vriend Denzel voetbalt: dat begon al op Het Kasteel van Sparta, en is nog steeds het geval in het Philips Stadion van PSV.

Alles wijst erop dat, mocht de verdediger in de toekomst een transfer naar het buitenland gaan maken, zijn vriendin Jaimy Kenswiel trouw met hem mee zal verhuizen, want het is een heel hecht en liefdevol koppel!