Spelersvrouw.nl

Dit is Sarah Mens, de vriendin van wonanizer Romelu Lukaku

Sarah Mens vriendin Romelu Lukaku

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Sarah Mens is de vriendin van Romelu Lukaku. Lukaku versleet al behoorlijk wat vriendinnen. De spits van de Rode Duivels had een serieuze relatie met Julia (Julie) Vandenweghe en korte flirts met Natassia van Kerkvoorde, Eveline Ribaudo en Mandy De Saeger. Zijn nieuwste verovering is een Nederlandse en wel de dochter van televisiepresentator Harry Mens: Sarah Mens.

Inhoudsopgave

Sarah Mens vriendin Romelu Lukaku

De relatie tussen Sarah Mens en Romelu Lukaku wordt breed uitgemeten in de Nederlandse en Belgische media. Met name bij Voetbal Inside raakte René van der Gijp flink opgewonden bij het zien van de woestaantrekkelijke dochter van zijn geliefde Businessclass-presentator. De spits van Everton zou de knappe brunette zijn tegengekomen in Miami, waar Sarah Mens stage liep. Overigens heeft Harry Mens nog enkele prachtige dochters, te weten Suze, Marlous en Nour. Overigens wel bij twee verschillende moeders. Over de relatie van Sarah met Romelu Lukaku stelde hij: “Ik heb leuke en aardige verhalen over die jongen gehoord, maar ik heb hem nog niet ontmoet. Hopelijk zal dat snel gebeuren.”

Lukaku gaf eerder nog aan voorlopig niet op zoek te zijn naar een vrouw: “Ik ben single”, vertelde hij eerder. Wat hij dan zoekt: “Graag een zelfstandige vrouw die haar eigen leven leidt, die even ambitieus is als ik en met wie ik in evenwicht ben. Iemand die kan omgaan met de druk op mijn schouders. Verder kan ik me niet voorstellen dat mijn vriendin geen familiemens zou zijn of geen belang zou hechten aan respect.” Toch blijkt dat Sarah en Romelu toch echt samen zijn. Op 17 januari werd zelfs bekend dat de voetballer vader is geworden van een zoon: Romeo. Opmerkelijk nieuws, aangezien Harry Mens in mei nog liet weten dat de relatie tussen Sarah en Romelu stuk was gelopen.

Julia Vandenweghe ex-vriendin Romelu Lukaku

Julie Vandenweghe is de ex-vriendin van Romelu Lukaku, zij waren vanaf 2012 samen. Eind 2014 liep hun liefde echter op de klippen, nadat ze beiden hun gezamenlijke foto’s van Facebook en Instagram hadden verwijderd. Enkele maanden daarvoor waren ze samen nog wel erg gezellig op vakantie naar de Verenigde Staten gegaan.

De spits beleefde ook een korte romance met Natassia Kerkvoorde, zo claimt de rondborstige brunette althans. Ze zegt het bed te hebben gedeeld met de aanvaller. Het WK zou de reden zijn dat het nooit tot een echte relatie is gekomen: “Romelu en ik hebben elkaar vorig jaar na mijn examens leren kennen. Na een avondje stappen zijn we via Skype contact blijven houden, maar de omstandigheden waren niet evident. Hij zat in Engeland, ik hier. Hij moest zich voorbereiden op het WK, ik had examens. Veel tijd voor elkaar was er dus niet. Kortom, het WK heeft onze relatie verpest.” Nu staat Natassia Kerkvoorde niet te boek als preuts. Ze kwam in maart 2016 in opspraak nadat er een sekstape zou zijn uitgelekt waarop ze een trio zou hebben.

Ook Eveline Ribaudo, een Miss België-kandidate, was even het liefje van Lukaku: “Het probleem is ook dat zijn vriendin absolúúut niet het belangrijkste in zijn leven is.” Dat denkt ook Mandy De Saeger, ook een Miss België-kandidate en ex-vriendin. Zij baalt dat openbaar is dat ze een ex is van de sterke voorhoedespeler: “Hij zal dat niet plezant vinden, dat weet ik wel zeker.”

Sarah Mens is te volgen via Facebook