Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Javariô Dilrosun?

Wie is de vriendin van Javariô Dilrosun

In een interview met ESPN vertelde Javairô dat hij een vriendin heeft. Met zijn vriendin heeft hij inmiddels ook een dochter. Het is alleen niet duidelijk hoe de vriendin van Javairô Dilrosun heet en hoe ze eruit ziet.

De dochter van Javairô Dilrosun en zijn vriendin
© Instagram

Inhoudsopgave

De dochter van Javairô Dilrosun en zijn vriendin

De dochter van Javairô Dilrosun en zijn vriendin werd geboren op 21 mei 2021. Hun dochter is op dit moment 1 jaar oud. In een bericht op Instagram geeft Javairô aan dat hij erg trots is op zijn vriendin. Hun dochter is om 18:27 geboren.

De voetbalcarrière van Javairô Dilrosun
© Instagram

De voetbalcarrière van Javairô Dilrosun

De 24-jarige linksbuiten van Feyenoord begon zijn voetbalcarrière bij Aartsrivaal Ajax. Op 1 juli 2014 maakte hij de overstap naar Manchester City. Hier brak de aanvaller nooit definitief door. 4 jaar later – op 1 juli 2018 – maakte Javairô Dilrosun de overstap naar het Duitste Hertha BSC.

Zijn vriendin verhuisde ook mee naar Duitsland. Nadat hij een korte periode verhuurd werd aan Girondins Bordeaux, werd de linksbuiten op 11 juli 2022 verkocht aan Feyenoord. De club uit Rotterdam betaalde 4 miljoen euro.

De Nederlander kwam niet in actie voor Pep Guardiola.

Zijn debuut in oranje
© Instagram

Zijn debuut in Oranje

Op 19 november 2018 maakte hij zijn debuut voor het Nederlands. Op die dag speelden ze tegen Duitsland in de UEFA EURO 2020 kwalificatiewedstrijd. De oud-speler van Manchester City speelde kwam na rust binnen de lijnen.

Ryan Babel, ging na de kant. De debutant werd in dezelfde helft nog gewisseld. In de 66e minuut kwam Luuk de Jong voor hem in het veld. De wedstrijd tegen Duitsland eindigde in 2-2. Virgil van Dijk en Quincy Promes, scoorde voor Nederland, en Timo Werner en Leroy Sané scoorde voor Duitsland.

Foto’s © Instagram