Spelersvrouw.nl

Gusta Lamers vriendin van Milan van Dongen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Gusta Lamers is de vriendin van Milan van Dongen, presentator en verslaggever van onder andere van ESPN NL. De twee zijn dolgelukkig en gaan zelfs trouwen. Dan wordt Gusta de vrouw van Milan!

Inhoudsopgave

Gusta Lamers vriendin Milan van Dongen

Gusta Lamers is geboren in Utrecht en studeerde dan ook, niet geheel toevallig, op de Universiteit van de Domstad. De blondine slaagde er met vlag en wimpel en heeft sindsdien de Master of Science in Dierengeneeskunde op zak.

Na haar afstuderen in 2013 ging Gusta aan de slag als dierenarts in de dierenkliniek Kerkelanden, in Hilversum. Daar werkt ze nog altijd met veel plezier. Verder woont ze in Amsterdam samen met Milan, met wie ze in 2018 nog een maand lang door Azië (onder meer Sri Lanka) heeft gereisd.

Milan van Dongen werkt voor ESPN

Vriend Milan begon zijn carrière in de journalistiek in 2008, toen hij nog tijdens het volgen van de studie Politicologie in dienst trad van NOS Studio Sport. De Olympische Spelen in Bejing waren zijn eerste klus, als beeldredacteur.

Vijf jaar later maakte Milan de overstap naar FOX Sports. Op de betaalzender is hij tegenwoordig te zien in bijvoorbeeld FOX Sports Vandaag, Voetbal op Vrijdag en in reguliere Eredivisie-uitzendingen. Groot pluspunt van de goedlachse sportliefhebber is dat hij naast Nederlands ook vloeiend Engels en Spaans spreekt.

Milan van Dongen en Gusta Lamers trouwen

Verder spreekt hij bovendien de taal van de liefde, zo zal vriendin en aanstaande Gusta beamen. Onlangs nog gaf ze haar ja-woord op een huwelijksaanzoek van haar lover.

Daarmee krijgt de Utrechtse er enkele bekende personen als aangetrouwde familieleden bij: Milan van Dongen is namelijk familie van Maarten Stekelenburg (voetbaltrainer die al voor Ajax, Ajax Cape Town, AFC, Nederlands Elftal onder 17 jaar en Almere City heeft gewerkt) en Jan Stekelenburg. Hij is werkzaam in dezelfde wereld als Milan: Jan werkt voor NOS Studio Sport en maakt reportages voor Andere Tijden Sport.