Spelersvrouw.nl

Diederick Rembrandt vriend van Marit Bouwmeester

Diederick Rembrandt is de vriend van Marit Bouwmeester, de Nederlandse zeilster die onder anderen een gouden medaille pakte op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, en een jaar later uitgeroepen werd tot de beste zeilster van de wereld.

Inhoudsopgave

Diederick Rembrandt vriend Marit Bouwmeester

Diederick Rembrandt en Marit Bouwmeester leerden elkaar kennen in de sportschool. Niet geheel toevallig, want daar zijn ze beiden al vanaf kinds af aan veel te vinden. Inmiddels zijn ze al meer dan vijf jaar lang officieel een setje. Een fit, sportief en natuurlijk vooral liefdevol setje.

Lees ook: Jacky Duchenne ex-vrouw van Rico Verhoeven

© Instagram: maritbouwmeester

Marit Bouwmeester Nederlandse zeilster

Op haar eigen website stelt Marit Bouwmeester zichzelf als volgt voor: ‘Ik ben begonnen met zeilen toen ik zes jaar was. Op mijn dertiende kwam ik ‘per ongeluk’ in de jeugd kernploeg. Ik kende het bestaan er niet van, maar ik behoorde bij de beste tien van Nederland en werd daarom uitgenodigd om mee te trainen.’

‘Sindsdien nam mijn carrière een vlucht en heb ik inmiddels alle prijzen gewonnen die er te winnen vallen, met Olympisch goud op de Spelen van Rio als absoluut hoogtepunt. Mijn carrière is bekroond met een koninklijke onderscheiding; ridder in de Orde van Oranje Nassau’, laat ze optekenen. En vriend Diederick Rembrandt is logischerwijs apetrots op Marit.

© Instagram: maritbouwmeester

Marit Bouwmeester en vriend Diederick beiden gek van fitness

Mocht je ooit de kans krijgen om mee te dineren bij Marit Bouwmeester en haar vriend Diederick Rembrandt, kan je er vergif op innemen dat je een gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgt. De twee zijn namelijk samen enorm druk met fitness en voeding, waarover ze ook vloggen.

Want je lichaam is je tempel, zo vindt Marit, en ‘je lichaam is ook je motor’. Daarom is de topzeilster al drie jaar trots ambassadeur van Stichting Spieren voor Spieren. ‘Je werkt er dagelijks aan om het lichaam zo gezond en sterk mogelijk te krijgen. Voor kinderen met een spierziekte is dat anders, hun spieren laten hen in de steek’, legt ze uit.

En dat zal vriend Diederick Rembrandt alleen maar nóg trotser maken!