Spelersvrouw.nl

Guido Frackers vriend van Femke Heemskerk

Guido Frackers is de vriend van Femke Heemskerk, een Nederlandse zwemster. In januari 2019 maakten de twee bekend dat ze hun liefde, die inmiddels al bijna drie jaar duurt, gaan bekronen met het huwelijk. Dat huwelijk ging wel heel anders dan gepland.

Inhoudsopgave

Guido Frackers vriend Femke Heemskerk

Guido Frackers is 53 jaar geleden geboren in Amsterdam, maar woonde toch vooral in het buitenland. Zo bracht hij een fors deel van zijn leven door in prinsendom Monaco en later in West End in het Zuid-Amerikaanse Honduras. Tegenwoordig woont Guido samen met vriendin Femke Heemskerk in Rancho Mirage, in Californië (Verenigde Staten).

Guido Frackers is de oprichter van TravTours Inc, dat in 1976 begon als reisorganisatie en tegenwoordig een wereldmarktleider is in het organiseren en volbrengen van vluchten en tours voor symfonie-orkesten. Het gros van de symfonieorkesten in Amerika reist inmiddels met TravTours, en dus heeft Guido al een behoorlijke zakcent verdient met zijn succesvolle bedrijf.

©

Zelf is de vriend van Femke Heemskerk ook muzikant: namens de LA Phil en het San Francisco Symphonie. In zijn vrije tijd pakt de vriend van Femke Heemskerk, hoe kan het ook anders, graag het vliegtuig voor een reis naar een (ver) land. Verder is hij natuurlijk fanatiek supporter van zijn bijna twintig jaar jongere vriendin Femke Heemskerk.

Femke Heemskerk zwemster van wereldklasse

Femke Heemskerk is geboren in Roelofarendsveen en groeide uit tot winnares van onder meer een Olympische gouden medaille, tweevoudig wereldkampioen en tweevoudig Europees kampioen. Haar specialiteiten zijn de vrije slag en de rugslag, en ze wordt getraind door Marcel Wouda.

Lees ook: Rob Muffels vriend van Sharon van Rouwendaal

Femke Heemskerk op bijzondere wijze getrouwd Guido Frackers

In januari 2019 maakten Femke Heemskerk en vriend Guido Frackers bekend dat ze gaan trouwen. Op Instagram schreef de blondine dat ze ‘off the market is’. Een schitterende bekroning op hun hechte relatie. Femke en Guido vormen een getalenteerd, ambitieus en vooral beeldschoon koppel! Als gevolg van het coronavirus ging de bruiloft heel anders dan gepland. “Een wereldwijde crisis zorgde er bijna voor dat we niet samen konden zijn. Daarom zijn we afgelopen dinsdag getrouwd! Enkele maanden eerder dan gepland… maar, when life gives you lemons.” Zo is Femke Heemskerk vanaf maart 2020 officieel de vrouw van Guido Frackers.

Lees ook: Ramon de Meijer man van Maud van der Meer

© Instagram: @guido_frackers

Getrouwd in Vancouver

Frackers laat zelf dit weten via Instagram: “Schat, niets wat ik met jou doe zal ooit normaal zijn. Ik hou van je, meer dan je ooit zult weten. Wát een jaar is deze week geweest. Ik werd maandag in Vancouver herenigd met mijn verloofde, maar een dag later werd ons de toegang tot de Verenigde Staten geweigerd. Diezelfde dag trouwden we tegenover een kebabzaak in Vancouver.” Het werd even wachten op de reis naar Amerika. “We hebben donderdag ’geduldig’ op onze huwelijksakte gewacht, om een dag later uiteindelijk toch, met mijn vróuw, naar binnen te mogen! Californië, here we come!”